• Satış
  • Son
TPR Kaymaz Placemat Sihirli Emme Mat Çift Taraflı Suckers Su Geçirmez Plaka Kase Çatal Placemat Bebek Çocuklar için (Turuncu)

TPR Kaymaz Placemat Sihirli Emme Mat Çift Taraflı Suckers Su Geçirmez Plaka Kase Çatal Placemat Bebek Çocuklar için (Turuncu)

 
₺ 22.17

Sayısı
Emre için müsait

TPR MALZEMESİ : Çevre dostu TPR malzemeden yapılmış, zararsız ve kullanımda dayanıklıdır.KOLAYCA DEFORME : Yumuşak malzeme kompakt depolama için kolayca bozulabilir.EMME tasarımı : Her iki taraf da güçlü emişli 19 adet vantuzdan oluşur, masa, duvar gibi herhangi bir pürüzsüz yüzeye sıkıca tutturulabilir.DÖKÜLMEKTEN KAÇININ : Bu kaymaz placemat, bebek kasesini veya tabağını yerinde tutabilir ve kaseden yiyecek dökülmesini önleyebilir.Kullanımı KOLAY : Yüklemek için başka bir araca gerek yok. seçtiğiniz için 3 parlak ve güzel renkler.Özellikler : Durum : %100 % Yepyeni Malzeme : TPR Renk : Yeşil, Gül Kırmızı, Turuncu(İsteğe Bağlı) Çap : Yaklaşık. 10.5 cm / 4.13 inç Kalınlığı : Yaklaşık. 2 cm / 0.79 inç Uygun Yaş : Yukarıdaki 6 ay Ağırlık : Yaklaşık. 40g paket İçeriği : 1 x kaymaz Placemat Not : 1. Izin lütfen 0-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif