• Satış
  • Son
Çocuklar Kamera, Gıda Sınıfı ABS Yürümeye Başlayan Dijital Kamera Çocuklar için Okul Etkinliği için 16 Filtre Kaymaz (Mavi)

Çocuklar Kamera, Gıda Sınıfı ABS Yürümeye Başlayan Dijital Kamera Çocuklar için Okul Etkinliği için 16 Filtre Kaymaz (Mavi)

 
₺ 86.97

Sayısı
Emre için müsait

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Çoklu Fonksiyonlar : Dahili bulmaca oyunları, yumuşak ses kalitesi ile MP3 müzik çalma desteği, çocukluğu daha harika hale getirir.Çocuk Hediyesi : Çocuklarımızın dijital kamerası, doğum günü, Noel, Şükran Günü ve diğer özel durumlarda çocuklar için bir hediye olmak için uygundur.Rahat : Kenarları ve köşeleri olmayan yuvarlak şekil tasarımı, kaymaz ve sürtünme direncidir, çocuklar için rahat ve yumuşaktır.Zengin İçerik : 15 kare ve 16 filtre ve çeşitli fotoğraf çıkartmaları, doğal harika anları yakalamak ve çocukların hayal gücünü serbest bırakmak.Kaliteli Malzeme : Gıda sınıfı ABS malzeme, ihale cilt çocuklar için dostu, çocuklar için daha az zarar, ebeveynler için daha kolay.Özellik : 1. Rahat : Kenarları ve köşeleri olmayan yuvarlak şekil tasarımı, kaymaz ve sürtünme direncidir, çocuklar için rahat ve yumuşaktır.2. Kaliteli Malzeme : Gıda sınıfı ABS malzeme, ihale cilt çocuklar için dostu, çocuklar için daha az zarar, ebeveynler için daha kolay.3. Çoklu Fonksiyonlar : Dahili bulmaca oyunları, yumuşak ses kalitesi ile MP3 müzik çalmayı destekler, çocukluğu daha harika hale getirir ve seçmek için 3 renk.4. Zengin İçerik : 15 kare ve 16 filtre ve çeşitli fotoğraf çıkartmaları, doğal harika anları yakalamak ve çocukların hayal gücünü serbest bırakmak.5. Çocuk Hediyesi : Çocuklarımızın dijital kamerası, doğum günü, Noel, Şükran Günü ve diğer özel durumlarda çocuklar için bir hediye olmak için uygundur.Nasıl Kullanılır : 1. Hafıza kartını takın (hafıza kartının ayrıca satın alınması gerekir).2. Açmak için güç düğmesini basılı tutun ve fotoğraf çekme işlevini seçin.3. Filtreye, çıkartmaya veya çerçeveye geçmek için yukarı/aşağı tuşuna basın.4. Gerçek zamanlı yakınlaştırmak için yukarı / aşağı tuşuna uzun basın.5. Fotoğraf çekmek için çek düğmesine tıklayın.Şartname : Öğe Türü : Çocuk kameramalzeme : plastikuygulama : Seyahat, Piknik, Okul Etkinliği, Çocuk oyunuürün Boyutu : Monitör : 2.0 inçağırlık : Yaklaşık.Lityum Pil 600m Ah Package Listesinde İnşa 234g/8.3 in Pixel : 200 WElectron Büyütme : 1-4x Photo Format : JPGVideo Format : AVİMemory Genişleme : Hafıza Kartı (Fonksiyonlar Dahil)32 GRAM Kadar : Fotoğraf çekmek, Kayıt, Zamanlama, Oynatma, Oyunlar, Fotoğraf Sticker Battery : : Cable1 x Asılı Rope1 Askısı x Şarj 1 x Çocuk Kamera1 x.


Daha fazla bilgi

Item Type:
Kids Camera
Material:
Plastic
Application:
For Travel, Picnic, School Activity, Kids Game
Product Size:
Monitor
Weight:
Approx.234g/8.3in
Pixel:
200W
Electron Magnification:
1-4x
Photo Format:
JPG
Video Format:
AVI
Memory Expansion:
Memory Card, Up To 32G (Not Included)
Functions:
Taking Pictures, Recording, Timing, Playback, Games, Photo Sticker
Battery:
Built In Lithium Battery 600mAh
Package List:
1 x Children Camera :
1 x Charging Cable :
1 x Hanging Rope :
1 x Strap :

Kategorisinde en iyi teklif