• Satış
  • Son
Kadife yüzük kutusu Takı Hediye Kutuları için Şükran Günü, Doğum Günü, Düğün Noel Takı Vitrin Görüntüler, (Şarap Kırmızı)

Kadife yüzük kutusu Takı Hediye Kutuları için Şükran Günü, Doğum Günü, Düğün Noel Takı Vitrin Görüntüler, (Şarap Kırmızı)

 
₺ 47.97

Sayısı
Emre için müsait

1. Dış kısım şarap kırmızısı kadifeden yapılmıştır ve iç kısım maksimum koruma sağlamak için siyah yüksek kaliteli kadife yastıklardır.Yüzüğünü iyi koru.Herhangi bir hasar veya aşınmaya karşı koruyun. 2. Boyut : 6.5 cm x 6.5 cm x 4 cm /2.56"(L) x 2.56" (W) x 1.57"(H), pahalı yüzüklerinizi saklamak için çok uygundur. 3. Bu mücevher kutusu mücevherlerinizi daha asil gösterecektir. 4. Sevgililer Günü, evlilik teklifi, nişan, düğün, doğum günü ve yıldönümü gibi özel günler için çok uygundur. 5. Memnuniyet garantisi : " Bi fang", ürünlerimizi beğeneceğinizden çok emin.Bu mücevher kutusu hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana ulaşın ve ben 24 saat içinde size cevap verecektir.Tamamen memnun değilseniz, zamanında iade veya değiştirme sağlayacağız.Bu yüzük kutusu değerli yüzüğünüzü gösterir.Bu yüzük kutusunun lüks iç mekanı ve klasik şarap kırmızısı, kolyenizin her zaman zarif bir şekilde sunulmasını sağlar way.It mücevherleriniz için sıcak bir ev yaratır ve müşterilere bir kuyumcuda lüks bir satın alma deneyimi sunmak için de kullanılabilir.İşçilik onu rakiplerinden ayırır.Yumuşak peluş iç kısım, hassas mücevherlerinizi asla çizmeyecek veya zarar vermeyecek ve sağlam dış kısım mücevherlerinizi tozdan ve kazara düşmelerden koruyacaktır.Kadife kolye hediye kutusu, her mücevher sevgilisi (tüm bayanlar) için bir zorunluluktur!En değerli yüzüğün için mükemmel.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif