• Satış
  • Son
12 Adet 40mm x 40mm Açı Demir Ayak Pedleri L Şekilli Plastik Mobilya Bacak Kapakları Uç Kapakları Zemin Koruyucu (Siyah)

12 Adet 40mm x 40mm Açı Demir Ayak Pedleri L Şekilli Plastik Mobilya Bacak Kapakları Uç Kapakları Zemin Koruyucu (Siyah)

 
₺ 35.07

Sayısı
Emre için müsait

Kontrol Boyutu-İç Boyutu : 40x40mm/1.57" x 1.57"(L*W); Toplam Boyutu : 43x43x37mm / 1.69" x 1.69" x 1.46"(L*W*H); Paket Şunlardır : 12 x L Şekli Mobilya Ayak Kapakları.Malzeme : Plastik : Kolay Kurulum-Basit montaj ve düşmek kolay değil.Çizilmeyi ve Aşınmayı Önleyin - Bu L şeklindeki mobilya ayak örtüsü, mobilya eldivenini sever, güzel parke, seramik karo ve muşamba zeminlerinizi çizilmelere ve aşınmaya karşı korur.Gürültüyü Azaltın-Bu L şeklindeki mobilya kapakları açılı demir ayak pedleri gürültüyü büyük ölçüde azaltabilir, mobilyaları hareket ettirirken sert bir sese maruz kalma konusunda daha fazla endişelenmenize gerek kalmaz.Keskin kaplama için mükemmel angles.It uygulanabilir oturma odası, yatak odası, mutfak, yemek odası, ev, ofis, fabrika, gibi TV standı, kitaplık, çiçek raf, mal raf ve diğer L şekli mobilya bacak veya raf bacak.Boyut : 40 x 40mm 1. Koruyucu-Metal mobilya ayakları için kullanılır, daha pürüzsüz hale getirir, böylece zemin yüzeyinizin çizilmesini önler, masa veya dolaptaki öğeler kolayca kaymaz. 2. Kolay pedleri sopa artık daha Kolay montaj, daha rahat ve son Kullanım için. 3. Gürültüyü Azaltın - Bu açılı demir ayak pedi gürültüyü büyük ölçüde azaltabilir, mobilyaları hareket ettirirken sert bir sese maruz kalmaktan daha fazla endişe edemezsiniz. 4. Mükemmel Seçim-Mobilyalarınızı korumak için mükemmel seçim ve floor.It TV standı, kitaplık, çiçek rafı, eşya rafı ve diğer L şekilli mobilya ayağı veya raf ayağı gibi birçok yere uygulanabilir. 5. Yaygın Olarak Kullanılan-Açılı demir ayak pedi, güzel parke, seramik karo ve muşamba zeminlerinizi çizilmelere karşı koruyabilir ve mobilya ayaklarınızı koruyabilir. 6. Uygulama-Bu açılı demir ayak pedleri ev, ofis, otel, restoran, daire, fabrika, garaj vb.Mevcut İç Boyutu : 25x25mm/1" x 1"(L*W) 30x30mm/1.18" x 1.18"(L * W) 40x40mm / 1.57 "x 1.57"(L * W) 50x50mm/2" x 2 " (L * W) Renk : Siyah Notlar : 1. Ölçüm işlemi nedeniyle 1-2 mm değişkenlik mümkündür. 2. Nedeniyle ışık ve ekran ayarı farkı, öğenin renk resimlerden biraz farklı olabilir. 3. Lütfen bu ürünü satın almadan önce L şeklindeki mobilya ayak kapağına uyacak şekilde açılı demir boyutunuzu kontrol edin.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif