• Satış
  • Son
MECCANIXITY Pomza Taşları Tüm Amaçlı Temizleme Araçları Sert Su Halka Sökücü için Lavabo, Tuvalet Kase, Kiremit, Banyo, 5. 3x1.

MECCANIXITY Pomza Taşları Tüm Amaçlı Temizleme Araçları Sert Su Halka Sökücü için Lavabo, Tuvalet Kase, Kiremit, Banyo, 5. 3x1.

 
₺ 64.47

Sayısı
Emre için müsait

Pomza taşları sert su halkalarının giderilmesinde iyi çalışır ve küçük temizlik projeleri için harika olur.Lavabo, klozet, fayans ve diğer benzer yüzeyleri temizlemek için tüm mutfak ve banyo için idealdir.Burada sağladığımız pomza taşları Sap Uzunluğu boyutundadır : 200mm / 7.9 inç; Genel Boyut : 135mm x 37mm x 37mm / 5.3x1. 5x1. 5 inç (L*W*H).Taşlar pomzadan yapılır, çabuk çözülür ve kullandıkça yıpranır, yüzeyi çizmez.Taşın şekli elinize güzelce oturacak ve çatlaklara ve kavisli yüzeylere sığacaktır. 1. Pomza taşını 10 saniye ıslatın, küçük bir alanda test edin ve daima ıslak tutun; 2. Kiri hafifçe, hafif basınçla ve üzerinde birkaç geçiş yaparak silin. surface.It kullanırken eldiven giymeniz önerilir.Pomza ile temizledikten sonra temizlediğiniz yüzeyi yıkamanız gerekecektir.Bu nedir?Pomza taşları sert su halkalarının giderilmesinde iyi çalışır ve küçük temizlik projeleri için harika olur.Lavabo, klozet, fayans ve diğer benzer yüzeyleri temizlemek için tüm mutfak ve banyo için idealdir.Ne alacağım?Renk : Gri; Blue Handle Uzunluğu : 200mm / 7.9 inch Overall Boyutu : 135mm x 37mm x 37mm / 5. 3x1. 5x1. 5 inç (L*W*H) Paket içeriği : 2 x Pomza Taşları (2 Renk)Ürünün herhangi bir avantajı var mı?Taşlar pomzadan yapılır, çabuk çözülür ve kullandıkça yıpranır, yüzeyi çizmez.Taşın şekli elinize güzelce oturacak ve çatlaklara ve kavisli yüzeylere sığacaktır.Nasıl kullanırım?1. Pomza taşını 10 saniye ıslatın, küçük bir alanda test edin ve daima ıslak tutun; 2. Kiri hafifçe, hafif basınçla ve yüzeyde birkaç geçiş yaparak silin.Neyi fark etmeliyim?Kullanırken eldiven giymeniz önerilir.Pomza ile temizledikten sonra temizlediğiniz yüzeyi yıkamanız gerekecektir.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif