• Satış
  • Son
MapofBeauty 2 Adet Kaymaz Silikon peruk Kavrama Bandı Ayarlanabilir Kafa Bandı Tutun Peruk Erkek Kadın Spor Yoga (Beyaz)

MapofBeauty 2 Adet Kaymaz Silikon peruk Kavrama Bandı Ayarlanabilir Kafa Bandı Tutun Peruk Erkek Kadın Spor Yoga (Beyaz)

 
₺ 17.97

Sayısı
Emre için müsait

100 % Marka Yeni b.peruk Kap Koyarak; c.peruk Koyarak, ayarlamak iç net Toka; d.peruk yerinde Tutmak. 4. peruk temizliği ve bakımı : Saçları geniş bir diş tarağı kullanarak çözün; şampuanı soğuk veya ılık Suya koyun; 1-3 dakika bekletin; Suyla durulayın; havluyla kurulayın; Stilini yeniden kazanmak için peruğu hafifçe sallayın ve sonra doğal olarak kurulayın. 5. Dökülme ve Arapsaçı Sorunu : Tüm Peruklar, özellikle ilk kez giydiğinizde hafifçe dökülecek ve karışacaktır, bu normaldir.lütfen Saçları taramak için geniş diş tarağı kullanın, uçtan köke taraklayın, sonra Peruk lifi artık dökülmeyecek ve karışmayacaktır. (İpuçları : Kıvırcık peruk parmaklarınızla taranması önerilir) 6. Saç modeli ve Renk Sorunu : Tüm Peruklar Elle kesilir, bu nedenle Saç modeli farklı partilerden biraz farklı olabilir, peruk Tabanını ihtiyacınıza göre yeniden şekillendirebilirsiniz.Renkler kişisel bilgisayar veya cep telefonu monitörü ayarlarınıza bağlı olarak biraz değişebilir.Elimizden geleni doğru bir şekilde tüm ürünlerimizin renkleri göstermek için çalışıyoruz.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif