• Satış
  • Son
Kablosuz Fare,Bilgisayar/Win/Mac/Linux/Andriod/iOS, Panda Stili için Nano Alıcılı Greshare 2.4 Ghz Optik Fareler. (Pembe)

Kablosuz Fare,Bilgisayar/Win/Mac/Linux/Andriod/iOS, Panda Stili için Nano Alıcılı Greshare 2.4 Ghz Optik Fareler. (Pembe)

 
₺ 38.91

Sayısı
Emre için müsait

2.4 GHz Kablosuz Optik Fare.Nano alıcı, 10 metreye kadar kablosuz iletim.Sağ ve sol için özel sessiz tasarım buttons.No ek sürücülere ihtiyacınız var, Sadece farenin altındaki anahtarı açın, Alıcıyı bilgisayarın USB portuna takın, tak ve çalıştır.Kadın kullanıcılar veya küçük elleri olan çocuklar için özel olarak tasarlanmış sevimli ve şık Panda şekli.Açıklama : Kablosuz panda faremiz, dayanıklı ve pürüzsüz bir yüzeydir ve elinize rahatlık verir.panda tasarımı, çok güzel.Bir alıcı ve USB şarj kablosu ile 2.4 GHz kablosuz teknolojisi, yüksek iletim hızı ve 10 metreye kadar çalışma mesafesi sağlar.özellikler : - Tip : Kablosuz Fare. - Arayüz : USB-Bağlantı : Kablosuz 2.4 GHz. - Fotoelektrik çözünürlük : 1200dpı (dpı) - Kablosuz/Bluetooth Aralığı : 10m . - Malzeme : Yüksek kaliteli ABS malzeme. - Şarj edilebilir : Evet. - Kabuk Rengi : Pembe. - Boyutu : 95x66x40mm / 3.8" x 2.6" x 1.6". - Paket Ağırlığı : 97g-Tak ve Çalıştır, çalışma mesafesi 10 metreye kadar. - Çocukların kullanması için ne sevimli küçük bir fare!Küçük eller için panda ayısı faresi. - Sol tıklama ve sağ tıklama düğmeleri olarak kullanılan iki gözü ve burnu için bir kaydırma düğmesi vardır. - Siyah kulakları, siyah ve Pembe bir vücudu var.bu fareyle ilgili en iyi şey. - Kauçuk bir yüzeye sahiptir, böylece kullanımda ellerinden kaymaz. - Standart fare düğmeleri : Sol tıklama, sağ tıklama ve kaydırma, ancak harika bir panda şekline sahiptir. - Şarj süresi : 2 ~ 4 saat.En uzun şarj süresi : 8 saat. - Win/Mac/Linux/Andriod/i OS için uygun Paket içeriği : -1 x Kablosuz Panda Fare -1 x USB şarj kablosu -1 x USB Alıcısı Not : 1.Ulaşım ihtiyaçları için, yeni farenin gücü çok small.It pilin ilk kez yetersiz olması normal bir olgudur.Normal şekilde kullanmadan önce tamamen şarj etmeniz gerekir. 2.USB kablosu sadece aşağıdakiler için kullanılabilir charging.It kablolu fare olarak kullanılamaz.3.Alıcı bağlanamıyorsa, lütfen pilin tamamen şarj olup olmadığını, taban anahtarının açık olup olmadığını ve uyumsuz programlar olup olmadığını kontrol edin, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif