• Satış
  • Son
Profesyonel Taşınabilir Dövme Transfer Şablon Makinesi Manuel ve 50 Adet Dövme Şablon Transfer Kağıdı DIY Dövme Yapmak için(2)

Profesyonel Taşınabilir Dövme Transfer Şablon Makinesi Manuel ve 50 Adet Dövme Şablon Transfer Kağıdı DIY Dövme Yapmak için(2)

 
₺ 59.97

Sayısı
Emre için müsait

MANUEL ile kullanımı KOLAY : Sadece kağıt aktarmak için tasarımı kopyalayın ve ardından dövme sanatçısının daha zarif bir desen yapmasına yardımcı olmak için transfer kağıdındaki deseni cilde kopyalayın.Lütfen talimatları dikkatlice okuyun ve adım adım talimatlardaki talimatları izleyin.ALTTAKİ ısı dağılımı deliği : Hızlı aktarım hızı, düşük gürültü, istikrarlı performans, net aktarım deseni ile dövme fotokopi makinesi, 50 yaprak A4 transfer kağıdı ile silinmesi kolay değildir.Hızlı ısı dağılımına sahip termal şablon fotokopi makinesi, parçaları ve mürekkebi değiştirmeye gerek yok, ampul, silindir veya ısıtma elemanı yok.YERDEN tasarruf etmek için HER YERDE DEPOLAMA : Transfer kağıdı kapağının açılması ve kapatılması kolaydır, bu da kağıdı temiz tutabilir, kopyalaması kolaydır ve dövme sanatçısı için uygundur. work.It neredeyse her yere sığacak kadar kompakttır.YÜKSEK KALİTELİ MALZEME : Termal şablon makinesi, çevre dostu, güvenli, dayanıklı, uzun süreli kullanım, hafif gövde, taşıması ve taşınması kolay, yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde dövmeler oluşturabilirsiniz.NOT : 1. Daha iyi bir transfer efekti elde etmek için, dövme transfer makinesi 1-2 yaprak aktardıktan sonra birkaç dakika dinlenmelidir. 2. Dövme transfer makinesini korumak için sürekli transfer yapmayın, kullanımdan sonra soğuması önerilir.Paket listesi : 1 x Transfer Makinesi 1 x ingilizce Kılavuzu 1 x Fiş 50 x A4 Transfer Kağıtları 1 x Transfer Etkisi Ekran Kağıdı Şartname : Öğe Türü : Termal dövme seti Malzeme : ABS Boyut : Yaklaşık. 292x225x84mm/11.5x8. 9 x 3.3 in Şartname : AC100-240 V/50-60 Hz Tarama Yöntemi : BDT Tarama Çözünürlük : Yatay : 8 nokta/mm Dikey : 7.7 satır / mm Etkili Tarama Genişliği : Yaklaşık. 210mm / 8.3 in Dosya Boyutu : A5-A4 Dosya Kalınlığı : 0.06 mm-0.15 mm Kayıt Modu : TPH Etkili Baskı Genişliği : Yaklaşık. 210mm / 8.3 in Fonksiyon : Dövme hattı taslağını aktarın, dövme sanatçısına çok zaman kazandırın Not : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. 3. Ürünü aldıktan sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, yardımcı olabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 4. Ürünün kalite sorunları varsa, mümkün olan en kısa sürede sizi ücretsiz olarak değiştireceğiz veya telafi edeceğiz.


Daha fazla bilgi

Item Type:
Thermal Tattoo Kit 
Material:
ABS
Size:
Approx. 292 x 225 x 84mm/11.5 x 8.9 x 3.3in
Specification:
AC100-240V/50-60Hz
Scanning Method:
CIS
Scan Resolution:
 
Horizontal:
8dot/mm
Vertical:
7.7line/mm
Effective Scanning Width:
Approx. 210mm/8.3in
File Size:
A5-A4
File Thickness:
0.06mm-0.15mm
Recording Mode:
TPH
Effective Printing Width:
Approx. 210mm/8.3in
Function:
Transfer tattoo line draft, saving tattoo artist a lot of time
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. If you have any questions or concerns after receiving the product, please feel free to contact us so we can help. :
4. If the product has quality problems, we will replace or compensate you for free as soon as possible. :

Kategorisinde en iyi teklif