• Satış
  • Son
YYQ Rattan Ahşap Çamaşır Sepeti Alt Takviye Sepet Kare Açılış Ince Bel Yatak Odası Saklama kutusu Organizasyon (Boyut: L)

YYQ Rattan Ahşap Çamaşır Sepeti Alt Takviye Sepet Kare Açılış Ince Bel Yatak Odası Saklama kutusu Organizasyon (Boyut: L)

 
₺ 236.40

Sayısı
Emre için müsait

Rattan ahşap el yapımı.Küçük bel tasarımı, daha fazla çizgi güzelliği.Kare açılış, rahat erişim, güzel ve pratik.Eski kamış derisi ve rattan kombinasyonu, evin başka bir güzelliğini mükemmel bir şekilde gösterir.Daha uzun dayanıklılık için çift alt sabitleme.Kıyafetler ve oyuncaklar için hala üzgün müsün?Sepet iyi bir yardımcıdır, sadece kıyafetleri saklamakla kalmaz, oyuncaklar evde, gazetelerde vb. Kitapları da saklayabilir.Ürün Adı : sepet depolama sepetirenk gösterildiği gibiboyutu : gösterildiği gibimalzeme : Fujiki Features : yerden tasarruf edin, esnek kullanımuygulanabilir insanlar : halka açıkkatlanabilir olup olmadığı : evetyüklemek gerekiyor : Notlar : 1. Yeni satın alınan ürünler biraz yeni bir kokuya sahip olacak.Ürün 1-2 saat boyunca serin ve havalandırılmış bir yere dağıtılacaktır. days.It maruz kalma için uygun değildir.Kokuya duyarlıysanız, kurutmadan önce ıslak bir havluyla silmeniz önerilir.Daha iyi sonuçlar2. Çekim açısı farkı nedeniyle, renk farklı olabilir, renk farkı değil, lütfen gerçek ürüne bakın.3. Ürün manuel olarak ölçülür, 1-2 CM hata ile, normal bir olgudur.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif