• Satış
  • Son
KoolMore 36 Açık Hava Merchandiser LED Aydınlatma ve Gece Perdesi ile Yakala ve Git Buzdolabı - 13.7 cu.ft, Siyah (CDAU-13C)

KoolMore 36 Açık Hava Merchandiser LED Aydınlatma ve Gece Perdesi ile Yakala ve Git Buzdolabı - 13.7 cu.ft, Siyah (CDAU-13C)

 
₺ 122.40

Sayısı
Emre için müsait

ŞIK EKRAN-Bu hava perdesi satıcısı parlak LED aydınlatmaya sahiptir ve göze çarpacak ve dürtü alımlarını artıracak çekici ve dayanıklı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.GENİŞ VE KULLANIŞLI-11. 6 cu.ft.kapasite ve kolayca ayarlanabilen 3 raf, içecekler, salatalar, sandviçler ve hamur işlerini görüntülemek için bol miktarda alan sağlar, genel boyutlar 36'dır. 2 W x 31. 2 B x 57. 5 H.NO KARIŞIKLIK = GERİLME YOK-2 molalı 4 Tekerlek, soğutulmuş vitrini temizlemek için yuvarlamanıza izin verir, dijital kontroller ve ekran her zaman en uygun sıcaklığı sağlar, sıcaklık aralığı - 35. 6-50 F. SERTİFİKALI VE VERİMLİ - Açık hava soğutucusu, güvenlik ve sanitasyon için listelenen ETL /nsf'dir ve enerji tasarrufu sağlarken ürünleri taze ve serin tutmak için açılır bir gece perdesine sahiptir.DÜŞÜK BAKIM-Fabrika önceden ayarlanmış sıcaklık sadece takın ve soğutun.Otomatik defrost ve bakım gerektirmeyen kondenser çalışanlara zaman kazandırır, delikli bir arka panel tutarlı hava akışına yardımcı olur.Gece perdesini yukarı çekin, güzel LED aydınlatmayı açın ve en popüler ve lezzetli ürünlerinizin bu dayanıklı ve münzevi hoş tutucunun raflarından uçup soğumasını izleyin.Kafeler, marketler, pastaneler ve her türlü restoran için mükemmeldir.11 İle kolayca ayarlanabilen üç raf. 6 cu.ft.çift bölmeli cam kenarlar görünürlüğü artırır, iki ön kilitleme tekerleğine sahip 4 tekerlek soğutucuyu yuvarlamanıza ve altındaki alanı temizlemenize izin verir, ön dijital ekran yiyeceklerin her zaman serin ve taze tutulmasını sağlar, dijital kontroller sıcaklığı ayarlamayı bir esinti yapar.Güvenlik ve Sanitasyon için Listelenen ETL, NSF ANSI 7 uyumlu hale getirir.Sıcaklık fabrikada önceden ayarlanmıştır, bu yüzden yapmanız gereken tek şey onu takmak ve soğutmaktır.Parlak Aydınlatma LED her iki taraf da Ön dijital sıcaklık göstergesi Dijital sıcaklık maksimum görünürlük aşağı gece curtain4 Bakım gerektirmeyen kondansatör geri hava akımı Sıcaklık aralığı 6-50 Genel boyutsuz kolaylaştırmak için panel Delikli defrost -2 ön locking3 ayarlanabilir raflar Otomatik Tekerlekler Çekmek için Paslanmaz çelik gövde Çift bölmesi cam tarafı kontrol eder. 2 W x 31. 2 B x 57. 5 HKapasite 11. 6 cu sabotaj 11. 6voltaj : 115 Hetz : 60.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif