• Satış
  • Son
Metal Vintage Teneke Işareti Dekor-Kadın için Mutfak Ev Kahve Bar Pub Dükkanı Komik Retro Duvar Sanat Burcu 12 X 8 (1001 (534))

Metal Vintage Teneke Işareti Dekor-Kadın için Mutfak Ev Kahve Bar Pub Dükkanı Komik Retro Duvar Sanat Burcu 12 X 8 (1001 (534))

 
₺ 289.20

Sayısı
Emre için müsait

KLASİK VİNTAGE DEKOR : Bu çeşitli resimler arkadaşlarınızın dikkatini çekeceğinden emin olabilirsiniz!Nostaljik bir metal tabela ile evinize,kahvenize, restoranınıza kapalı veya açık havada özgür ve tutkulu bir romantik yaşam tarzı getirin.MÜKEMMEL baskı KALİTESİ BASKI : Yıllarca sürecek yüksek kaliteli, Solmaya dayanıklı kalaydan yapılmıştır.KOLAY ASILABİLİR SANAT : Bu hafif metal tabela, Kolay Asmak için Önceden Delinmiş Deliklerle birlikte gelir.MÜKEMMEL bir HEDİYE YAPAR : Bu komik, retro ve şık işaretler hemen hemen her fırsatta vermek için mükemmel bir hediye.PARA İADE GARANTİSİ : Ürünlerimize o kadar güveniyoruz ki, memnun değilseniz tam olarak geri gönderin.Bizim ürün hakkında-Renk : resim gösterildiği gibi. - Malzeme : Kalay, metal. - Boyutu : Yaklaşık. 20 * 30 cm / 7.87 * 11.81 inç(L * W). - Delik çapı : Yaklaşık 0.3 cm/ 0.12 inç. - Bu teneke tabela vintage dekoratif boyama, güvenlik ve istikrar için katlanmış kenarlarla üretilmiştir. - Kalaydan yapılmış ve kasıtlı olarak solmuş / yıpranmış olan bu işaret, evinize, barınıza veya pubınıza, mutfağınıza retro bir görünüm katacağından emin olabilirsiniz.Hizmetlerimiz hakkında-Size en uygun fiyata en iyi kaliteyi sunmayı taahhüt ediyoruz. - Detaylardan ambalaja kadar sıkı kalite kontrolü yapıyoruz.Farz edelim bilmek eğer bir sorun varsa ve bunu doğru yapmak ya da para iade edeceğiz. -biz 24 saat içinde cevap ve size en iyi hizmeti sunmak için söz veriyorum.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif