• Satış
  • Son
Güç Dönüştürücü, Dc Voltaj Regülatörü, Otomotiv Havacılık Elektrik Gücü için Firma Toz Geçirmez Dayanıklı Askeri (WG-1224S0550)

Güç Dönüştürücü, Dc Voltaj Regülatörü, Otomotiv Havacılık Elektrik Gücü için Firma Toz Geçirmez Dayanıklı Askeri (WG-1224S0550)

 
₺ 37.20

Sayısı
Emre için müsait

Aşırı akım, düşük voltaj, aşırı sıcaklık, kısa devre vb.Gibi dahili koruma fonksiyonları.Kullanımı kolay ve hızlı yüklemek için, ve çok zaman almaz, çok uygun.Ürünler otomotiv, elektrik, havacılık, askeri, izleme sistemleri, demiryolu sinyalleri, enstrümantasyon, ekranlar, otomasyon kontrolü, kablolu televizyon ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.Alüminyum alaşımlı kabuk, su geçirmez, toz geçirmez, darbeye dayanıklı, daha iyi ısı dağılımı kullanın.İthal bileşenleri kullanarak ve geniş voltaj girişi ile, %96'ya kadar dönüşüm verimliliği, 100.000 saatten fazla uzun servis ömrü.Özellik : 1. Alüminyum alaşımlı kabuk, su geçirmez, toz geçirmez, darbeye dayanıklı, daha iyi ısı dağılımı kullanın.2. Aşırı akım, düşük voltaj, aşırı sıcaklık, kısa devre vb.Gibi dahili koruma fonksiyonları.3. İthal bileşenleri kullanarak ve geniş voltaj girişi ile, %96'ya kadar dönüşüm verimliliği, 100.000 saatten fazla uzun servis ömrü.4. Ürünler otomotiv, elektrik, havacılık, askeri, izleme sistemleri, demiryolu sinyalleri, enstrümantasyon, ekran ekranları, otomasyon kontrolü, kablolu televizyon ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır5. Kullanımı kolay ve hızlı yüklemek için, ve çok zaman almaz, çok uygun.DC 12 V/Yaklaşık Voltaj Aralığı : 10-36 V DCConversion Verimlilik : 96%Çıkış Voltajı : 5 V DCOutput Anma Gücü : 200 WWaterproof Değerlendirme : İP68 Working Sıcaklığı : -35 ° ~+80 C Ürün Boyutu : 24 Vİnput DC Gerilim Regulator Material : Alüminyum alloyİnput Gerilim özellikler : Öğe Türü : : . 10x8x4 cm / 3.9x3. 1x1. 6 ın The Kablolama Yöntemi : Giriş Terminali : Kırmızı tel (+) pozitif, siyah tel (-) negative Output Terminali : Sarı (beyaz) tel (+) pozitif, siyah tel (-) negatif Paket Listesi : 1 x DC Voltaj Regülatörü.


Daha fazla bilgi

Item Type:
 DC Voltage Regulator
Material:
Aluminum alloy
Input Voltage:
DC 12V/24V
Input Voltage Range:
10-36V DC
Conversion Efficiency:
96%
Output Voltage:
5V DC
Output Rated Power:
200W
Waterproof Rating:
IP68
Working Temperature:
-35℃~+80℃
Product Size:
Approx. 10 x 8 x 4cm / 3.9 x 3.1 x 1.6in
The Wiring Method:
Input Terminal:
Red wire (+) positive, black wire (-) negative
Output Terminal:
Yellow (white) wire (+) positive, black wire (-) negative
Package List:
1 x DC Voltage Regulator :

Kategorisinde en iyi teklif