• Satış
  • Son
HFDGDFK Pet Giysi Komik Ejderha Dans Tasarım Kostümleri Kış Sıcak Pamuk Ceket Küçük Yavru Hoodie Yavru Köpek Giysileri (Renk:

HFDGDFK Pet Giysi Komik Ejderha Dans Tasarım Kostümleri Kış Sıcak Pamuk Ceket Küçük Yavru Hoodie Yavru Köpek Giysileri (Renk:

 
₺ 763.38

Sayısı
Emre için müsait

1.Yüksek kaliteli kumaştan yapılmış, ellerde yumuşaktır ve evcil hayvanı rahat hissettirir. 2.Zarif zanaat ile dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı,uzun ömürlüdür. 3.Kalınlaşma tasarımını ve 4 ayaklı tasarımı benimseyerek, köpeği sıcak tutabilir ve sonbahar ve kış için çok uygundur. 4.Sevimli desen şık ve köpek için iyi bir süs olan Noel için çok uygundur. 5.İnsanlaşmış kasık tasarımı nedeniyle, köpek tuvalete gitmek istediğinde veya köpek için bebek bezini değiştirdiğinizde uygundur. 1.Yüksek kaliteli kumaştan yapılmış, ellerde yumuşaktır ve evcil hayvanı rahat hissettirir.2.Zarif zanaat ile dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı,uzun ömürlüdür.3.Kalınlaşma tasarımını ve 4 ayaklı tasarımı benimseyerek, köpeği sıcak tutabilir ve sonbahar ve kış için çok uygundur.4.Sevimli desen şık ve köpek için iyi bir süs olan Noel için çok uygundur.5.İnsanlaşmış kasık tasarımı nedeniyle, köpek tuvalete gitmek istediğinde veya köpek için bebek bezini değiştirdiğinizde uygundur.Notlar : 1.Izin lütfen 1-3 cm fark nedeniyle manuel ölçüm ve 3-5g için arasındaki fark farklı renkler.2.Ekran farkı nedeniyle, renk beklediğinizden biraz farklı olabilir, lütfen izin verin.3.1.00 cm = 0.39 " Paket içeriği : 1 Pet Clothes Dog Buz soğutma Koşum Mont.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif