• Satış
  • Son
destek 81 Cep Telefonu Tutucu için Araba, Şapka Cep Telefonu Araç Tutucu Dağı ile Evrensel Sopa-on Manyetik Smartphone Araç Tutucu

destek 81 Cep Telefonu Tutucu için Araba, Şapka Cep Telefonu Araç Tutucu Dağı ile Evrensel Sopa-on Manyetik Smartphone Araç Tutucu

 
₺ 109.20

Sayısı
Emre için müsait

- Cep telefonunuzu güvenli bir şekilde yerinde tutmak için en güçlü neodim mıknatısları kullanıyoruz.Her zaman otomotiv sınıfı 3 M yapıştırıcı. - Telefonunuzu 360° ' nin üzerinde herhangi bir endişe duymadan MÜKEMMEL görüntüleme konumuna ayarlayabilir ve döndürebilirsiniz. - Apple,Samsung, LG, Nokia, Huawei, Blackberry, HTC ve daha fazlası dahil olmak üzere evrensel akıllı telefon uyumluluğu. - Kolay Kurulum, Yapışkan tabanı 10 saniye boyunca yerine sıkıca bastırın ve montajdan önce 24 saat bekleyin. - Şık şekil, kompakt tasarım, çoklu renkler, arabanıza parlak bir nokta ekleyin.Ürün açıklamasıözelleştirme : Boyut : 1.69 inç * 2.3 inç,herhangi bir araç montajını,araba aksesuarlarını,cep telefonu aksesuarlarını sürekli olarak destekleyebiliryüksek Kalite Pano cep telefonu tutucumuz, süper yapışkan olan ancak iz bırakmayan profesyonel ısıya dayanıklı 3 M VHB (Çok Yüksek Bağ) Yapıştırıcı ile PANONUZA yapışır!Müftü-hareket yapıştırıcı yapışkanlık zararlı çünkü araç telefonu tutucu yapışmadan önce konumunu doğrulamak için tavsiye,Bu kadar sopa ipuçları : 2009). Please Lütfen yeri (yapışacağınız yer) alcool pedi ile temizleyin ve bu yerin olduğundan emin olun.


Daha fazla bilgi

Size:1.69inch*2.3inch,it can support steadily any car mount,car accessories,cell phone accessories :
High Quality :
Our dashboard cell phone holder sticks to your DASHBOARD with a professional HEAT RESISTANT 3M VHB (Very High Bond) Adhesive that's SUPER STICKY but leaves no marks! :
Tips of stick-up:
▪It's recommended to confirm the location before sticking the car phone holder,because mufti-movement will harm the stickiness of the glue. :
▪Please clean the place(where you will stick) with alcool pad and make sure this place :

Kategorisinde en iyi teklif