• Satış
  • Son
Bir Ayak Sunstone Kare Şekli Taş Zincir Tespih Zinciri ile 24 k Altın Kaplama Tel Sarılmış Tespih Zinciri tarafından Ayak. (GPSN-30026)

Bir Ayak Sunstone Kare Şekli Taş Zincir Tespih Zinciri ile 24 k Altın Kaplama Tel Sarılmış Tespih Zinciri tarafından Ayak. (GPSN-30026)

 
₺ 14.97

Sayısı
Emre için müsait

Sunstone Değerli Taş boncuklar Tespih Zinciri güzel bir Mücevher parçası yapabilir.Boncuklar yaklaşık 3-4 mm boyutlarındadır. boncuklar 24k Altın kaplama tel kullanılarak hassas bir şekilde sarılır.Kolye, bilezik, dangle küpe, scrapbooking projesi, anahtarlık, anahtarlık, kazak zinciri, halhal, cep telefonu dekoratif aksesuarları vb.Için mükemmeldir.DIY takı için en iyi seçim creation.It en iyi arkadaşlarınız, kız kardeşleriniz, Kızlarınız, Torununuz, Genç Kızlarınız veya hatta kendiniz için mükemmel bir Hediye.Zincir, partilerde veya etkinliklerde eğlenceli DIY etkinlikleri için uygundur.Bu ürün, Gem Mart USA Inc. ' in menşeini kanıtlayan etiketlerle birlikte gelir.ve Gem Mart USA Inc. ' den imzalı bir Orijinallik Sertifikası.Tam Memnuniyet Garantisi : 30 gün hiçbir güçlük iade ve iade garantisi.Kalite memnuniyeti ve zamanında teslimat sağlanır.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta göndermekten çekinmeyin.Sizin için tüm sorunları çözmek için denemek için söz veriyoruz.24k Altın Kaplama tel ile sunstone Kare Şekli Taş Tesbih Zinciri ayakla sarılmış Tesbih Zinciri, Gem Mart USA (GPSN - 30026) Özellikler Taş - Sunstone Taş Boyutu-4mm (Appx.) Şekil-Kare Metal-24k Altın Kaplama El Yapımı Tel sarılı tesbih Ürün Kodu - GPSN-30026 Adet-yürüyerek.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif