• Satış
  • Son
Diş Fırçası, Diş Temizleyici, Meyve Şekli Bebek Diş Fırçası, Bebek Çocuk için Güvenli ve Çevre Dostu Çocuk Bebekler (Yeşil)

Diş Fırçası, Diş Temizleyici, Meyve Şekli Bebek Diş Fırçası, Bebek Çocuk için Güvenli ve Çevre Dostu Çocuk Bebekler (Yeşil)

 
₺ 23.97

Sayısı
Emre için müsait

Kaliteli silikon malzemeden yapılmış, güvenli ve çevre dostu, istikrarlı ve dayanıklı.Çift taraflı fırça kafası, kapsamlı diş temizliği, düşünceli tasarımlar.Elma şeklindeki diş fırçası, genel olarak sevimli ve zarif görünüyor, bebeğinizin dişlerini fırçalamakla ilgilenmesini sağlayın.Dişleri etkili bir şekilde temizleyin ve diş etlerine masaj yapın, tartarları çıkarın ve bebeğin dişlerine dikkat edin.Halka kolu, bebek ve ebeveynlerin kavraması için uygun.Özellik : 1. Elma şeklindeki diş fırçası, genel olarak sevimli ve zarif görünüyor, bebeğinizin dişlerini fırçalamakla ilgilenmesini sağlayın.2. Çift taraflı fırça kafası, kapsamlı diş temizliği, düşünceli tasarımlar.3. Dişleri etkili bir şekilde temizleyin ve diş etlerine masaj yapın, tartarları çıkarın ve bebeğin dişlerine dikkat edin.4. Kaliteli silikon malzemeden yapılmış, güvenli ve çevre dostu, istikrarlı ve dayanıklı.5. Halka kolu, bebek ve ebeveynlerin kavraması için uygun.Şartname : Durum : %100 % Yenİöğe Tipi : diş fırçasıopsiyonel Renk : Pembe, Sarı, yeşilpaket Listesi : 1 x Diş Fırçası.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif