• Satış
  • Son
ASZX Ter Bandı Nem Esneklik Nefes Erkek Kadın Spor Elastik Bandı Fitness Salonu Koşu Basketbol 113 (Renk : 07, Boyutu: Bir Boyut)

ASZX Ter Bandı Nem Esneklik Nefes Erkek Kadın Spor Elastik Bandı Fitness Salonu Koşu Basketbol 113 (Renk : 07, Boyutu: Bir Boyut)

 
₺ 102.27

Sayısı
Emre için müsait

【Hafif 】Kafa bantları çok emicidir, malzeme yumuşak, dayanıklı ve rahattır.Bu kafa bantları, egzersiz yaparken gözlerinizden ter atmanıza yardımcı olur. 【Yüksek elastikiyet】 Kafa bantları çok elastiktir.Çok gevşek değiller, çok sıkı değiller, çok kalın değiller, doğru.Onları her gün kullanabilirsiniz. 【İç ve Dış Mekanlar için Harika】 germe, yoga, Pilates veya hafif egzersiz için ideal olan gündelik kıyafetler için mükemmel kombinasyon ve basketbol, futbol, tenis, bisiklet, eğirme, MMA, kayak ve spor salonu antrenmanı gibi ciddi aktiviteler için mükemmeldir. 【Kullanımı kolay】 Ter bantlarının takılması kolaydır, doğrudan kafaya gerilir, düğüm olmaz.Saçından kaymazlar.Temiz ve hızlı kuru kolay. 【Güvenilir Kalite】Herhangi bir nedenle atletik kafa bantlarımızdan memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici bir çözüm sunacağız.Özellikler : 01 Standard Product : %100 marka newcolour : , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08size : Bir sizematerial : Cloth Applicable senaryo : koşu, fitness ve vücut geliştirme, Bisiklete binme, yürüyüş, dağcılık, kamp, çekim, dans, yoga Package içerir : 1*monitöre Bağlı olarak 1 spor saç band Note : renk hataları oluşabilir.Lütfen satın almadan önce boyut tablosunu kontrol edin.Herhangi bir sorunuz varsa, zaman içinde bizimle irtibata geçiniz, biz 24 saat içinde size cevap verecektir.


Daha fazla bilgi

Standard :
Product:
100% brand new
colour:
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08
size:
One size
material:
Cloth
Applicable scenarios:
running, fitness and bodybuilding, cycling, hiking, mountaineering, camping, shooting, dancing, yoga
Package includes:
1*1 sports hair band
Note:
Depending on the monitor, color errors may occur. Please check the size chart before buying. If you have any questions, please contact us in time, we will reply you within 24 hours.

Kategorisinde en iyi teklif