• Satış
  • Son
Erkekler ve Kadınlar için Smartwatch IP68 Su Geçirmez 256M Müzik Çalar Monitörü Bluetooth Çağrı Akıllı Saat-Siyah

Erkekler ve Kadınlar için Smartwatch IP68 Su Geçirmez 256M Müzik Çalar Monitörü Bluetooth Çağrı Akıllı Saat-Siyah

 
₺ 961.77

Sayısı
Emre için müsait

*Tam daire yüksek çözünürlüklü ekran * HD çözünürlük 240 * 240 IPS, ekran daha net ve daha serin.Bluetooth araması, büyük miktarda Bluetooth ile çağrılabilir. 1.3 inç tam daire ekran, retina seviyesi ekran, her detayın net gösterimi, yuvarlatılmış köşeler Pencere, benzersiz bir estetik görüş oluşturmak için bütünle daha uyumludur. *Sağlık yönetimi * Kalp atış hızının kişisel izlenmesi, vücut durumunun tek elle kontrolü, biyo-izleme resmi sensörleri ve optimize edilmiş algoritmalar ile donatılmış akıllı bir işlemci, kesintisiz 24 saat doğru sağlık izleme.Kalp hızı, kan basıncı, oksijen, pedometre (24 saat düzenli kalp atış hızı izleme). *Spor veri analizi * Cep telefonunun Bluetooth'una bağlı olarak, spor verilerini kaydetmek kolaydır.Bileğinizdeki akıllı antrenör, egzersiz seviyenizi analiz etmeniz, geliştirmeniz ve geliştirmeniz için profesyonel spor verilerini doğru bir şekilde kaydedebilir. * Samimi uyku izleme * sizin için uyku süresini ve uyku kalitesini kaydetmek için.Destek uyku izleme, çoklu egzersiz modları, çağrı hatırlatmalar, gelen aramalar, metin mesajları, APP, bildirimleri, ve sedanter hatırlatmalar. *Uzun ömürlü pil ömrü enerji dolu*Güçlü pil ömrü Hızlı manyetik şarj, dahili 230m Ah büyük kapasiteli pil, 45 güne kadar bekleme, yaklaşık 3-5 gün normal kullanım, sıkıcı şarj sorunlarına elveda demenizi sağlar.Manyetik hızlı şarj, pili hızlı ve rahat bir şekilde doldurmanızı sağlar.IP68 seviyesi su geçirmez ve toz geçirmezdir ve saat ellerinizi yıkarken ve yağmur yağarken normal olarak kullanılabilir. "mall Happy alışverişimize hoş geldiniz!Ürünlerimiz teslimattan önce iyice test edilmiş, denetlenmiş ve paketlenmiştir.Herhangi bir sorunuz varsa, size en iyi hizmeti sunabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin."Akıllı Bluetooth Ara Müzik*5.1 çift Bluetooth, 3.0 arabirimi Şarj*USB, Bluetooth*128 MBT* Titreşim motor : kablo tipi Makine alt kapak : Plastik Çimento*kordonlu saat : Silikon kordonlu saat, kemer + tutkal, metal*Sflash (salt okunur bellek) 512 KB*Kullanıcı arabirimi depolama flash bellek : : : manyetik*Dokunmatik + tuşu : tam ekran dokunmatik + 1 düğmesi*Sistemi sürüm beden : Android 8.0 ve abovemain özelliği : Bluetooth çağrı, müzik çalmak için kulaklık takmanız İzle özellikler : *Ürün Tipi : adım, kalori, mesafe, birden fazla egzersiz modları tarafından yerel Müzik, Müzik kopya depolama, çoklu arama, switch, step, ekran, uyku izleme ışık, takip, arama uyarısı, mesaj uyarı, Hareketsiz hatırlatıcı, alarmlı saat, fotoğraf, kalp hızı, kan basıncı, oksijen çalışan bileğinizi çevirin.Dil : Çince, ingilizce, Rusça, Almanca, Fransızca, italyanca, ispanyolca, Portekizce, Vietnamca, Endonezyaca, Malayca, vb.Ürünlerimizden memnun değilseniz, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz 24 saat içinde sizinle irtibata geçecektir.Daha fazla ilgili ürün detayı için lütfen "Leo1995 S"yi arayın.


Daha fazla bilgi

*Product Type:
Smart Bluetooth Call Music Watch
*Machine bottom cover:
plastic cement
*Watchband:
Silicone watchband, belt + glue, metal
* Sflash (read only memory) 512KB :
*User interface storage flash memory:
128MBT
*Vibration motor:
wire type
*Built-in Bluetooth:
dual Bluetooth 5.1, 3.0
*Charging interface:
magnetic
*Touch + key:
full screen touch + 1 physical button
*System version:
Android 8.0 and above
main feature:
Bluetooth call, connect headphones to play music, local music, music copy storage, multi-dial switch, step by step, calories, distance, multiple exercise modes, turn your wrist to light up the screen, sleep monitoring, running track, call reminder, message alert, Sedentary reminder, alarm clock, photo, heart rate, blood pressure, oxygen. :
Language:
Chinese, English, Russian, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Vietnamese, Indonesian, Malay, etc. :
If you are not satisfied with our products, please feel free to contact us, we will contact you within 24 hours. For more related product details, please search for Leo1995S. :

Kategorisinde en iyi teklif