• Satış
  • Son
3D Duvar Kağıdı Manzara Fotoğraf Duvar Resimleri Oturma Odası TV Kanepe Duvar Bezi Duvar Kağıdı-Kırmızı Kalp _ (14'5 x 8 '10)

3D Duvar Kağıdı Manzara Fotoğraf Duvar Resimleri Oturma Odası TV Kanepe Duvar Bezi Duvar Kağıdı-Kırmızı Kalp _ (14'5 x 8 '10)

 
₺ 1496.97

Sayısı
Emre için müsait

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!. 1. Malzeme özellikleri : su geçirmez / güçlü yapışma. 2. Fonksiyon : Oturma odası, yatak odası, çalışma, TV arka plan, otel, bar, ofis ve arka plan koridoru için uygundur. 3.Not : Kirli veya pürüzlü yüzeylere uygulanamaz; bu duvar kağıdı önceden uygulanmaz; duvar kağıdı tutkalı ve duvar kağıdı tozu kullanılmalıdır (tutkal geçemediğinden, yerel olarak tutkal satın almanız gerekir). 4.Çıkardıktan sonra kalıntı bırakmayın. 5. -Satış servis sonra : Eğer bu ürün hakkında herhangi bir sorunuz Varsa, e-posta yoluyla bize ulaşın ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.Geldiğiniz için teşekkürler, teşekkürler!.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif