• Satış
  • Son
14 İnç Döner Havlu Bar 5-Arm Havlu Askısı Duvara Monte Salıncak Out Havlu Tutucu Askı Organizatör için Banyo, Mat (Siyah)

14 İnç Döner Havlu Bar 5-Arm Havlu Askısı Duvara Monte Salıncak Out Havlu Tutucu Askı Organizatör için Banyo, Mat (Siyah)

 
₺ 77.97

Sayısı
Emre için müsait

【Premium Malzeme】 Ağır hizmet tipi havlu çubuğumuz, dayanıklı, hafif, korozyona dayanıklı ve paslanmaz kaliteli havacılık alüminyumdan yapılmıştır; Banyo ve mutfak gibi nemli ortamlar için uygundur. 【180 Derece Salıncak Kolu】 Esnek döner havlu askısı, ıslak ve kuru havluların birbirine temas etmesini önlemek için 180 derece serbestçe dönebilen 5 salıncak koluna sahiptir, havanın daha hızlı geçmesini ve kurumasını sağlar. 【Space Saver】 Havluları küçük bir alanda düzenlemek için harika bir çözüm; Günlük ihtiyaçları karşılamak için havluları, giysileri, banyo toplarını aynı anda asabilen çok fonksiyonlu bir kanca ile. 【Kullanımı Kolay】 Banyo havlusu çubukları tutkalla veya delme ile monte edilebilir; Talimat dahildir; İstediğiniz gibi kurulum yolunu seçebilirsiniz. 【Şık Tasarım】 Mat kaplamalı modern minimalist tarz, bu zarif döner havlu çubuğu herhangi bir ev stili için idealdir; Odanızı mükemmel bir şekilde dekore edin, asla modası geçmeyin.Renk : Siyah.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif