• Satış
  • Son
Çöp tenekesi Ayakta Küllük çöp kutusu Sigara kutusu Açık Paslanmaz Çelik çöp tenekesi Kare çöp kutusu Krom çöp kutusu (Renk:

Çöp tenekesi Ayakta Küllük çöp kutusu Sigara kutusu Açık Paslanmaz Çelik çöp tenekesi Kare çöp kutusu Krom çöp kutusu (Renk:

 
₺ 79.80

Sayısı
Emre için müsait

Ev içindeki dolapları saklamak için +ŞIK TASARIM : mükemmel bir boyutu, sayaçları altında, lavabo ve diğer depolama alanları altında, ama gözümüzün önünde saklı dekor bir açıklama yapmak için yeterince şık; düzgün bir masa, bir sonraki tuvalet, ayaklı lavabo, vanity yanında, yatağın altına Saklanır ya da başka bir boşluk. ★Paslanmaz çelik zımpara varil, kalın paslanmaz çelik, dayanıklı, deforme kolay değil, kolay temizlenebilir yüzey, pas kolay değil, su leke, çizilmeye dayanıklı. ★ Kolay temizlenir - Sökülebilir yüksek kaliteli galvanizli astar ve üst çıkarılabilir tartan kül tablası pratik ve kullanışlıdır. ★Boyut : 24x24x61 cm / 9x9x24 inç. ★ galvanizli iç namlu, çok katmanlı elektro galvanizli demir namlu, pürüzsüz yüzey, çıkarılması kolay, paslanması kolay değil, su sızıntısı yok, artık çöp yok. +DEKOR GELİŞTİRMEK : anında mevcut ev dekor Geliştirmek; evde herhangi bir odaya ya da ofiste; atık kabı gibi dergiler, kitaplar ya da diğer ev eşyaları için dekoratif bir tutucu olarak Kullanmak lüks bir görünüm Katar.Square Color : siyah, yeşil, chrome Size Paslanmaz steel Shape adı : çöp can Material : 24 * 9 inches Applicable sahneler : okul, birimler, ofisler, şehir sokakları, turistik, aileler, hastaneler, restoranlar, oteller, Parklar, topluluklar, meydanlar, tuvaletler ve diğer halka açık yerlerde.istemi : 1. Çekim sırasında, görüntünün gerçek rengi ışık, kamera, açı vb.Nedeniyle üründen biraz farklı olabilir.Natürmort resmine başvurabilirsiniz, renk gerçek nesneye bağlıdır.2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1~2 cm hata olacak, lütfen beni affet.Hizmet İçeriği : Herhangi bir sorunuz, öneriniz veya sorununuz varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.Genellikle, 24 saat içinde bir cevap alacaksınız.Sizlere en iyi çözümü sunmak için çalışacağız.Farklı ölçüm araçları ve ölçüm yöntemleri nedeniyle, veri boyutu hatası 1 ~ 3 cm, lütfen beni affet.Tüm ürünlerimiz ayni alınır.Çekim yaparken ışık ve monitör arasındaki farktan dolayı, bu normal bir küçük renk farkıdır.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif