• Satış
  • Son
Auto-Start Bilek Eğitmen Topu, Bilek Çalışdırıcı Egzersiz Gyro Topu, LED ışıkları ile, Güçlü Kol Parmakları için Bilek Kemikleri

Auto-Start Bilek Eğitmen Topu, Bilek Çalışdırıcı Egzersiz Gyro Topu, LED ışıkları ile, Güçlü Kol Parmakları için Bilek Kemikleri

 
₺ 67.80

Sayısı
Emre için müsait

●Otomatik Başlatma Özelliği-çalıştırması kolay, pil gerektirmez, parmaklarınızla başlayın ve ne kadar hızlı dönerseniz o kadar fazla güç elde edersiniz. ●Sessiz ve Düzgün Dönüş-Ünitede garip bir titreşim yoktu.Ayrıca, bir silikon kavrama bölümüne sahip olmak çok iyidir, çünkü jiroskop topunun elinizden düşmemesine yardımcı olur.Jiroskop topunun uçup gitmesinden gerçekten endişe ediyorsanız, bilek kayışına takabilirsiniz. ●LED Bilek Topu-Değişken hızlı fener, ışıklar hızla parlak noktalar haline gelecektir.İstediğiniz şekilde önkol egzersizi yapın.kas ve bağ yaralanmalarının iyileşmesine yardımcı olun. ●Her zaman, Her yerde Kas inşa Edin-Küçük, kompakt ve taşınabilir, yanınıza alabilirsiniz anywhere.It topu parmağınızla değiştirerek başlamak kolaydır. ●Kullanımı Kolay - Pilsiz tasarım ve sezgisel otomatik başlatma özelliği sayesinde yeni başlayanlar için bile kolay.Bilek topu yüksek bir hızda topun merkezinden döndürmek için merkezkaç kuvvet kullanır, ve-otomatik elastik cihazda, kolayca çalarken nedeniyle çok fazla zorlamak için atılmış olmayacak da, ne zaman bir itme ve sürümü ile başlayın, şiddeti kontrol, eğlence eğlenceli artırmak ve özel bir bileklik üzerinde değişken hız lights Put ile etki gücünü yaşayabilirsiniz generation Built elektromanyetik indüksiyon güç prensibi ile ışıklar için elektrik sürekli bir akış sağlar, ve 1 ui özelliği : kullanmak daha güvenlidir. Işık tasarımı ile renkli ve çok havalı olur2. Hiçbir güç gerekli, mekanik start3. Hafif ve kullanışlı, egzersiz kasları her zaman, her yerde; şartname : 1. Adı : Bilek Topu2. Malzeme : silika jel, metal bilyalı çekirdek3. Paket içeriği : bilek topu, çanta, top halat (diğer şeyler dahil değil) : Nasıl kullanılır : 1. Direnç büyük olana ve topun merkezi yuvarlanamayana kadar her iki elin başparmaklarını topun merkezinin ok yönünde itin.2. Topun çekirdeğini her iki elin başparmaklarıyla hızlıca serbest bırakın ve topu elinizle döndürün3. Kürenin döndüğünü hissettikten sonra, bilek topunu yavaşça döndürmek için topu daire benzeri bir şekilde soldan sağa doğru sallayın ve hız atalet ile artırılabilir Note Not : ışık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir. Service Hizmet : 1. Daha fazla stile ihtiyacınız varsa, istediğiniz stili bulmak için lütfen diğer ürünlerimizi tıklayın.2. Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


Daha fazla bilgi

1. Name:
Wrist Ball
2. Material:
silica gel, metal ball core
3. Package content:
wrist ball, bag, ball rope (not including other things)
✔How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll. :
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand :
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia :
✔Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.
✔ Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want. :
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Kategorisinde en iyi teklif