• Satış
  • Son
Duvara Monte Telefon Tutucu Telefon Şarj Desteği İphone,İpad,Tablet veya Akıllı Telefon için 3M yapıştırıcı ile Kolaylık (Pembe)

Duvara Monte Telefon Tutucu Telefon Şarj Desteği İphone,İpad,Tablet veya Akıllı Telefon için 3M yapıştırıcı ile Kolaylık (Pembe)

 
₺ 26.97

Sayısı
Emre için müsait

Akıllı telefon duvar tutucusu, şarj olurken telefonunuza ve tabletinize güvenli bir yuva verebilir.Çoğu cep telefonu ve tablet ile uyumludur.Dahili kaymaz ped ve şarj kablosu organizasyonu, telefonunuzun düşmesini ve karışık dağınıklığı önleyebilir.Geniş uygulama yelpazesi ile, telefon için bu duvar montajı pürüzsüz ve hatta duvar kağıdı, kireç duvar, fayans, paslanmaz çelik, cam, ahşap ve metal yüzey vb.Üzerinde kullanılabilir.Arkada süper güçlü 3 M yapıştırıcı, tekrar kullanılabilir, kullanışlı ve pratik.2 Lbs'ye kadar yük taşıyacaktır. Yapıştırdıktan sonra 24 saat beklemeniz önerilir.Sarma tasarımı : kart yuvasının arkası ekstra şarj kablosunu düzenleyebilir.Yerden tasarruf edin, temizleyin ve temizleyin.Sabit yerleştirme için dahili kaymaz ped ve karışık karışıklık olmaması için şarj kablosu organizasyonu.Telefon şarj tutucusu ABS plastikten yapılmıştır, toksik değildir, kokusuzdur ve ısıya dayanıklıdır.Sağlam, dayanıklı ve çevre dostu.Conveneint Telefon Tutucu Duvara monte telefon tutucu, şarj ederken telefonunuza ve tabletinize güvenli bir yuva verebilir.Dahili kaymaz ped ve şarj kablosu organizasyonu, telefonunuzun düşmesini ve karışmasını önleyebilir mess.It şarj olurken i Phone'unuz için mükemmel bir depolama çözümüdür.Duvara nasıl yapışır 1. Duvarı temizleyin, temiz ve kuru olduğundan emin olun 2. Tahliye kağıdını çıkar.3 r. Tutucuyu duvara sabitleyin.Lütfen toprakla aynı hizada olduğundan emin olun. 4. Kullanmadan önce 24 saat bekleyin.Uyumluluk Samsung Galaxy S6, S6 Edge S5, S4, S3, Not 3, Not 4 ve diğer birçok Android, Windows veya Apple cihazıyla çalışır.Özellikler - Kolay kurulum-Elektroniğe zararlı değil-Çevre dostu - Şarj ederken cihazları koymak için kolaylık - Boyut 4. 6x2.8x0. 7 inç-Malzeme : ABS-Sarma tasarımı : kart yuvasının arkası ekstra şarj kablosunu düzenleyebilir.Yerden tasarruf edin, temizleyin ve temizleyin. -Arkasındaki süper güçlü 3 M yapıştırıcı, yeniden kullanılabilir, kullanışlı ve pratik Paket içeriği : 1*duvara monte Telefon şarj tutucu Notlar : Sadece gösteri için fişler ve kablolar dahil değildir.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif