• Satış
  • Son
Banyo lavabonuzu ve tezgahınızı temiz ve düzenli tutmak için diş macunu tutucusu. Küçük şık ve çekici. Toothpaster tarafından.

Banyo lavabonuzu ve tezgahınızı temiz ve düzenli tutmak için diş macunu tutucusu. Küçük şık ve çekici. Toothpaster tarafından.

 
₺ 210.30

Sayısı
Emre için müsait

BANYONUZU güzelleştirin-Artık banyonuzda diş macunu dağınıklığına sahip olmanıza gerek yok!Diş macunu ile diş macunu tüpünüz banyo tezgahınızda düzgünce dik konumda tutulur.UNİVESAL FİT-Herhangi bir popüler diş macunu markasını tutmak için tasarlanmıştır.Büyük ya da küçük.Normal, Beyazlatıcı, Çocuk veya Jel.Bu Toothpaster hepsini işler.UYGULAMAYI BASİTLEŞTİRİN-Diş Macunu ile sadece diş macununu alın, diş fırçasına uygulayın, sonra geri koyun.Artık banyonuzda diş macunu dağınıklığına sahip olmanıza gerek yok!Diş macunu ile diş macunu tüpünüz banyo tezgahınızda düzgünce dik konumda tutulur.Popüler diş macunu markalarından herhangi biriyle kullanın.Diş macunu tüpünüzde bir flip-top kapağı varsa, büyük olasılıkla çıkarılabilir ve tüp Diş Macununa düzgün bir şekilde oturur.Diş Macununun en çekici özelliklerinden biri, diş macununu almanız, diş fırçasına uygulamanız ve ardından diş Macununa geri koymanızdır.Kapağı açıp kapatmanın garip adımı artık yok.Çocukların için ne güzel.Yaşlılar ve engelliler de bu özelliğe ilgi duymaktadır.Kapağı diş macununuzdan çıkarmak çok uygundur.Ancak, beyazlatıcı bir diş macunu veya jelden daha kolay akan başka bir formül kullanıyorsanız, sık sık yıkamanız gerekebilir.İyi haber, akan suyun altında kolayca temizlenmesidir.Ve soranlar için .. evet, bulaşık makinesinde yıkanabilir.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif