• Satış
  • Son
100 adet M8 Paslanmaz Çelik Iç Dişli Ekleme, SS304 Sarmal Tel Ekleme Sarmal Vida Dişi Ekler Iplik Tamir Ekleme Çeşitler 1. 25x2.

100 adet M8 Paslanmaz Çelik Iç Dişli Ekleme, SS304 Sarmal Tel Ekleme Sarmal Vida Dişi Ekler Iplik Tamir Ekleme Çeşitler 1. 25x2.

 
₺ 56.37

Sayısı
Emre için müsait

Alüminyum, magnezyum gibi düşük mukavemetli malzemelerde kullanılan çelik diş uçları, bağlantı mukavemetini arttırmak ve bağlantı durumunu iyileştirmek için diş hasarını önleyebilir ve iyi bir bağlantı performansı elde edebilir.Sık sökme gerektiren parçalar için kullanılır, vida dişinin servis ömrünü ve aşınma direncini büyük ölçüde artırabilir.Belirli bir esneklik nedeniyle, iplik takın her iş parçacığı üzerinde yük dağılımı bile, vida ve vida deliği arasındaki perde ve diş sapma ortadan kaldırmak ve titreşimi emer, böylece bağlantı gücü ve yorgunluk resista iplik vida artıyor.Gevşek başlarken,özellikle sigorta yüksek katsayısı gerektiren ürünler için kullanılan vida önleyebilir.Bakımı kolay, hasarlı bir vida deliğine bir diş parçası takın, daha sonra iş parçası kaybını önlemek için vida deliği normal olarak kullanılabilir.Özellikler : Çelik dişli uçlar, vidalı bağlantıyı etkili bir şekilde geliştirebilir ve güvenilirliği büyük ölçüde artırabilir.Her türlü düşük mukavemetli malzemede kullanılan iplik uçları, vida bağlantısının aşınma direnci performansını büyük ölçüde artırabilir ve iplik hasarını önleyebilir.Özellikler : Malzeme : Paslanmaz çelik 304 Boyutu : M8 (iç çap) x 1.25(yüklü pitch) x 2 D(yüklü uzunluk=2*8mm=16mm) Dış Çap : 9.9 mm(Min.); 10.1 mm (Maks. Uygun Matkap Ucu Çapı : 8.3 mm Miktar : 100 adet Ağırlık : 203g(yaklaşık.) Paket içeriği : 100 x dişli ekler.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif