• Satış
  • Son
Çift Spin Paspas Kafası Eki Paspas Temizleme Kafası Dyson Kablosuz Sopa Elektrikli Süpürge V7 V8 V10 V11 Modelleri (Mat Gri)

Çift Spin Paspas Kafası Eki Paspas Temizleme Kafası Dyson Kablosuz Sopa Elektrikli Süpürge V7 V8 V10 V11 Modelleri (Mat Gri)

 
₺ 356.67

Sayısı
Emre için müsait

【Çift Rotasyon】 Çift eğirme paspas kafası, Dyson elektrikli süpürge V7 V8 V10 ve V11 modelleriniz için olmazsa olmaz bir ataşmandır.Çift dişli 150 devir / dakika, pistonlu silme, lekeleri güçlü bir şekilde çıkarın.Zemin yeni gibi temiz!Şimdi sipariş verin ve Paspas Kafası bir hafta içinde teslim edilecektir (ABD'den sevk edilir). 【Esnek】 90° yukarı ve aşağı kalıntı bırakmadan köşelere esnek, 180° düşük alanı silmek için sola ve sağa döndürün, kalıntı bırakmadan köşe boşluklarına kolay.Ön LED projektör, yatağın altındaki tozu kolayca temizler.Ergonomik tasarım, düşük ağırlık merkezi, geniş açı zemine uyar.Gövdenin ağırlığı zemine makul bir şekilde dağıtılır. 【Buit-in Sprey ıslak Paspas】 Akıllı su kontrolü, sadece temiz su miktarı ve su lekesi yok.Yüksek frekanslı ultrasonik atomizasyon filmi, yüksek hızlı titreşim 1.7 milyon kez / saniye, su sisi zemine eşit şekilde püskürtülür. 【Süper Velcro】 Alın ve istediğiniz zaman, rahat ve sağlam bir şekilde yapıştırın.Alt plakayı gürültüsüz korumak için kabartmak silindiri.Yüksek mukavemetli zarif ABS kabuk, piyano boya işlemi. 90° sabit ayakta : arayüz pozisyonunun süngü ayarı, makine 90° ' de dik dururken düşmeyecektir. 【Müşteri Hizmetleri】 Müşteri memnuniyeti bizim için son derece önemlidir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.Sorununuzu mümkün olan en kısa sürede çözeceğiz ve ayrıca 30 günlük kolay iade politikasını garanti ediyoruz.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif