• Satış
  • Son
Erkek Çok Fonksiyonlu Spor akıllı saat Kalori Uyku Pedometre Izleme Bluetooth Çağrı Yerel Müzik akıllı saat (Renk: Mavi)

Erkek Çok Fonksiyonlu Spor akıllı saat Kalori Uyku Pedometre Izleme Bluetooth Çağrı Yerel Müzik akıllı saat (Renk: Mavi)

 
₺ 252.33

Sayısı
Emre için müsait

★Son teknoloji : 1.28 inç, yüksek çözünürlüklü TFT yüksek çözünürlüklü ekran vizyonu daha doğal, dokunuşu daha akıcı ve ekran ayrıntılarını canlı hale getirir.CNC yüksek parlaklık ve tel çekme işlemi ile ürün hatları daha net ve nettir.Böyle mükemmel bir ürünü dövmeden önce malzemeler, tasarım, teknoloji kesinlikle doğrulanmıştır. ★IP68 Profesyonel su yalıtımı : IP68'İN mükemmel su geçirmez ve toz geçirmez tasarımı, saatin hassas su geçirmez ve toz geçirmez olmasını sağlar ability.It günlük el yıkama, yağmur ve kısa süreli daldırma için kullanılabilir, ancak suya batırmayın ve uzun süre sıcak banyo yapmayın. ★Müzik size kalmış : İthal çip, gelişmiş akıllı algoritma, eğlence, spor, sağlık, güç tüketimi modunun otomatik ayarlanması, süper uzun ömür. ★Kan basıncı izleme : Mobil uygulama, en düşük kan basıncı, en yüksek kan basıncı ve en yüksek ve en düşük kan basıncı ile ölçülen süreyi ve kan basıncı zaman dağılım haritasını görüntüler. Çeşitli parametreleri sağlamak için çalışan, Önceden belirlenmiş açık, açık yürüyorum, yürüyorum, analiz etmek, geliştirmek ve vücut geliştirmek için kapalı çalışan, kapalı yürüyüş, koşu, Binicilik, kapalı sürme, eliptik makine açık, spor modu makine ve diğer 10 çeşit kürek, spor eğitim seviyesi a ~ spor sağlık uzmanı. 1. Sofistike tasarım, ince işçilik ve sıkı su geçirmezlik testi, saati P68 seviyesi ve su geçirmezlik ile donatır.Günlük el yıkama, yağmur veya kısa süreli ıslatma için giyilebilir.2. Bu ürün, her yerde yerel kaba müziği ve Bluetooth müziğini destekler, kullanımı kolay3. Hoparlörün hareketi sırasında, elinizi kaldırarak iletişim kurabilir ve günlük telefon görüşmelerini daha net hale getirebilirsiniz4. Doğru egzersiz process5 kayda alınan sensörleri, gelişmiş algoritmalar, adım, kalori ve mesafe fonksiyonları. Böyle Guangwai koşu, yüzme, yürüyüş, yürüyüş, koşu, KAPALI, KAPALI, yürüyüş, step, açık binme, kapalı sürme, bisiklet gibi spor modu önceden ayarlanmış 10 çeşit, kürek makinesi, vb.analiz etmek ve beden eğitimi egzersiz düzeyini support Menu dil : Multilingual Battery kapasitesi : 220 Ma Operation modu : düğme typeİnternal dahil f 1 ADET izle various Parameters : Geçerli platform : tam compatible Applicable nüfus : Adults Communication fonksiyonu : Sağlamak.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif