• Satış
  • Son
DJASM dsbjy Çin Tarzı Asılı palto askılık portmanto Duvar Asılı Yatak Odası giriş kapısı ceket askısı Sundurma Kanca depolama

DJASM dsbjy Çin Tarzı Asılı palto askılık portmanto Duvar Asılı Yatak Odası giriş kapısı ceket askısı Sundurma Kanca depolama

 
₺ 2718.12

Sayısı
Emre için müsait

Seçilen demir sanat, sağlam ve dayanıklı.Boyama işlemi, anti-pas ve anti-korozyon.Çizgiler düzgün ve şekli akıllı.Nesnelerin çizilmesini önlemek için yuvarlak ve pürüzsüz olacak şekilde parlatılır.Asılı delik tasarımı duvara asmak ve sabitlemek için uygundur.Dekoratif kancalar sadece pratik değil aynı zamanda güzeldir.Asılı nesneleri saklayabilir, daha fazla yerden tasarruf edebilir ve hayatınızı düzenli tutabilirsiniz.Seçilen demir sanat, sağlam ve dayanıklı.Boyama işlemi, anti-pas ve anti-korozyon.Çizgiler düzgün ve şekli akıllı.Nesnelerin çizilmesini önlemek için yuvarlak ve pürüzsüz olacak şekilde parlatılır.Asılı delik tasarımı duvara asmak ve sabitlemek için uygundur.Dekoratif kancalar sadece pratik değil aynı zamanda güzeldir.Asılı nesneleri saklayabilir, daha fazla yerden tasarruf edebilir ve hayatınızı düzenli tutabilirsiniz.Şartname : Ürün Adı : Duvar dekorasyon Kancası Malzeme : Metal Ağırlık : 1.1 kg Boyut : 73 X47 X7 CMStyle : Post-modern/Amerikan/İskandinav, vb.Uzay : oturma odası/sundurma / koridor, vb.Paket listesi1 * Kanca Duvar Askısınotlar : 1. Sadece ana ürünleri satmak, diğer ürünleri değil.2. Manuel ölçüm gerekli olduğundan, lütfen 1-3 cm boşluk bırakın.3. Ekran farklılıkları nedeniyle, renk beklenen renkten biraz farklı olabilir, lütfen izin verin.Hatırlatmak : Ambalajı aldıktan sonra, lütfen ambalajı ve ürünü dikkatlice kontrol edin.Alınan öğe kusurlu ise veya herhangi bir sorunuz varsa, sorunu çözmek için lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Biz en kısa sürede cevap ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden geleni yapacağız!Doğum günü, Noel, Anne veya Babalar Günü, Paskalya, Şükran Günü, Düğün, Yeni yıl, Mezuniyet gibi durumlar için harika bir hediye fikri.


Daha fazla bilgi

Product Name:
Wall decoration hook
Material:
Metal
Weight:
1.1kg
Size:
73X47X7CM
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list :
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Great gift idea for any occasions like Birthday, Christmas, Mother or Father's Day, Easter, Thanksgiving, Wedding, New year, Graduation :

Kategorisinde en iyi teklif