• Satış
  • Son
Suvorna Razeco e16 6.5 Kuaför inceltme makası Saç Kesme, Kırpma ve şekillendirme için. Hassas 30 Diş Jilet Gibi Keskin Kenar.

Suvorna Razeco e16 6.5 Kuaför inceltme makası Saç Kesme, Kırpma ve şekillendirme için. Hassas 30 Diş Jilet Gibi Keskin Kenar.

 
₺ 59.97

Sayısı
Emre için müsait

PRECİSİON HASSAS KESİM : Basit, ancak suvorna'nın zarif jilet gibi keskin kenar tasarımı, inceltme işlemini pürüzsüz, zahmetsiz hale getirir ve her seferinde temiz bir şekilde keser.Çıkarılabilir parmak dayanağını beğeninize göre tüm inceltme, tekstüre etme, katmanlama ve harmanlama ihtiyaçlarınız için bir tırtıklı bıçak ve bir tıraş bıçağı kenarı dışbükey içi boş zemin bıçağı.Kesme sırasında daha rahat kontrol için ofset kolu.Destek plakalı altın kaplama gerginlik ayar tırtıllı düğme, kesme gerginliğinin ince ayarını sağlar. ????JİLET gibi KESKİN : Son derece keskin jilet kenarı bıçakları, sadece bir ve iki kesim ile %30 - %70 tüylerden herhangi bir yerde kesilir ve inceltilir. 30 diş inceltme makası tasarımı doğru ve hassas kesim için inceltme makasında en iyi seçim.Patlamalarınızın uzunluğunu korumak için kullanabilirsiniz, Ayrıca tüylerinizin dalgalı kısımlarını çıkarmak ve saç uçlarınızı daha iyi şekillendirmek için çok etkilidir.Taşıma/saklama için erişilmesi kolay güzel bir suvorna özel tasarım kese.Seni hayal kırıklığına uğratmayacaklarına söz veriyoruz!. ????ÜST ÇELİK ve SON işlem : Bu inceltme makası, en kaliteli paslanmaz çelikten tek bir parçadan dövülür.Bu özel çelik sınıfı, kesme kenarını uzun süre koruyan 52-53'lük bir Rockwell sertliğine ısıl işlem yapılmasına izin verir.Her çift önce elle ayna ile tamamlanır ve en iyi performansı sağlamak için ince ayar yapılır.Hassasiyet ve etkinliği sınırlamadan kesme gürültüsünü ortadan kaldırmak için kauçuk tampon ile birlikte gelir.Kauçuk parmak uçları ile gel. ????60 GÜN ÜCRETSİZ İADE ve ÖMÜR boyu GARANTİ : Bunları kendiniz deneyin ve beklentilerinizi karşılamıyorsa, soru sorulmadan değişim veya geri ödeme yapmaktan memnuniyet duyarız!İşçiliğimiz ve ürün kalitemizle gurur duyuyoruz.Her makas çifti yorucu Kalite Güvence testlerimizden geçer.Bu, herhangi bir üretim hatasına karşı ömür boyu garanti sunma konusunda bize güven verir. Ui️İLGİLİ : Japon çelik makas, paslanmaz çelik makas dışbükey kenar makas, jilet kenar makas, kuaför makas, Berber makası, patlama, bukleler, bölünmüş kıllar, saçlar, makas, kemer, aksesuar, makas, saç büyüme, ışık saç, ağır saç, kalın saç, kaba saç, kıvırcık saç, kıvırcık saç, saç kesimi, kuaför, saç kesme makası, kuaför makası, jilet kenar makas, saç tımar makas, saç bakımı, saç şekillendirici aksesuarlar, profesyonel makas, makas, sakal makas tımar.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif