• Satış
  • Son
YOMIUP 5 adet Metal Dik açılı ayraç Desteği Yüksek Sertlik L Şekilli Parantez 90 Derece Köşe Brace Dik açılı ayraç Raptiye (Gümüş)

YOMIUP 5 adet Metal Dik açılı ayraç Desteği Yüksek Sertlik L Şekilli Parantez 90 Derece Köşe Brace Dik açılı ayraç Raptiye (Gümüş)

 
₺ 62.85

Sayısı
Emre için müsait

Dayanıklı ve uzun süreli kullanım için kaliteli malzemeden yapılmışlar.Gümüş tonda iyi metal malzemeden yapılmış, ev ve fabrika alanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır.Kolay kurulum.90 Derece dik açı ile özel olarak tasarlanmış, mobilya parçalarının sağlam kalmasını sağlamak için önemli bir bağlantı elemanıdır.Basit ve pratik tasarım, sağlam ve dayanıklı.Sandıklar, ekranlar, pencereler, mobilyalar için uygun köşe bağlantılarını, köşe dirseklerini güçlendirmek için yapısal destekler olarak kullanılır.Açıklama Bu paket 5 adet 90 derece açılı ayraç içerir.Sabitleme için uygun, dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım için birinci sınıf malzemeden üretilmiştir.Basit ve pratik tasarım, sağlam ve dayanıklı.Ev ve fabrika alanlarında yaygın olarak kullanılır.Kolay kurulum.Özellikler-Renk : Gümüş. - Malzeme : Metal. - Boyutu : Yaklaşık. 4x4.23x4. 73 cm. - Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım için yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. - Gümüş tonda iyi metal malzemeden yapılmış, ev ve fabrika alanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır.Kolay kurulum. - 90 derece dik açı ile özel olarak tasarlanmış, mobilya parçalarının sağlam kalmasını sağlamak için önemli bir bağlantı elemanıdır. - Basit ve pratik tasarım, sağlam ve dayanıklı. - Sandıklar, ekranlar, pencereler, mobilyalar için uygun köşe bağlantılarını, köşe dirseklerini güçlendirmek için yapısal destekler olarak kullanılır.Paket Dahil 5 X Braketi.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif