• Satış
  • Son
Ay Glow-Blacklight Neon UV Glitter Oje 0.48 oz 4 Renk Seti-Blacklights / UV Aydınlatması altında parlak bir şekilde parlıyor!

Ay Glow-Blacklight Neon UV Glitter Oje 0.48 oz 4 Renk Seti-Blacklights / UV Aydınlatması altında parlak bir şekilde parlıyor!

 
₺ 59.97

Sayısı
Emre için müsait

Siyah ışık altında en parlak Parıltı-Garantili!.Orijinal Moon Glow markalı ürün.Birleşik Krallık'ta yapıldı.Doğal ışıkta parlak, neon renkli ve UV aydınlatma / Siyah ışıklar altında inanılmaz bir parlaklık üretir!.Festivaller için mükemmel, clubbing, partiler, fantezi elbise ve her yerde ile UV aydınlatma / blacklights!.Toksik olmayan, EU1223/2009'a uygundur. Moon Glow Neon UV Tırnak Cilası kullanarak tırnaklarınızda çarpıcı parıltı efektleri oluşturun.Doğal aydınlatmada parlak, neon renkli, UV Aydınlatma / Siyah Işıklar altında muhteşem bir şekilde floresan olurlar ve inanılmaz bir UV Parıltısı üretirler.Clubbing için mükemmel, partiler, festivaller, UV spor, sahne performansları ve her yerde UV ile Lighting.To kullanın, doğrudan tırnaklara veya baz katın üstüne uygulayın.Tüm Moon Glow kozmetik ve özel efekt ürünleri gururla İngiltere'de üretilmektedir.EU1223/2009 standardına uygundur. Ay Işığı ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.Set Pembe, Turuncu, Sarı ve Yeşil içerir.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif