• Satış
  • Son
Yenidoğan Fotoğraf Sahne, Bebek Fotoğraf İnci Wrap, Profesyonel Bebek Uzun Dalgalanma Streç Wrap, 0-6 Ay Bebek için (Puce)

Yenidoğan Fotoğraf Sahne, Bebek Fotoğraf İnci Wrap, Profesyonel Bebek Uzun Dalgalanma Streç Wrap, 0-6 Ay Bebek için (Puce)

 
₺ 37.50

Sayısı
Emre için müsait

Design【Güzel Tasarım】Bu çözgü, el yapımı inci dekoruyla eşleşen benzersiz bir romantik püskül tasarımına sahiptir.Hassas işçilik, bebeğinizin fotoğrafta daha şık ve çekici olmasını sağlayın. Materials【Premıum Materıals】Bu bebek inci sargısı %70 Polyester + %30 Pamuktan üretilmiştir.Polyester elyaf esnekliği, yumuşaklığı ve cilt dostluğunu arttırır, pamuk dayanıklılığı ve nefes alabilirliği koruyabilir. Classic【Klasik Boyama】Komple setimiz, herhangi bir fotoğraf temasına uygun, seçebileceğiniz 21 klasik renk tonuna sahiptir.Bir-olması gerekir bebek fotoğraf sahne. Clean 【Kolay Temizlenir, Solmaz】Bu bebek inci sargısının yıkanması kolaydır ve çabuk kurur.Birçok kez yıkandıktan sonra bile renk canlıdır ve solmaz.Uzun süreli kullanım için dayanıklıdır. baby 【Mükemmel Kenar Dikişi】Bebek inci çözgü püskülleri kenar olarak kullanır ve aşırı gerilmeye karşı korumak için aynı renk remium kalitesinde kenar dikişi kullanır.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif