• Satış
  • Son
2-Pack Küçük Boyutu Evrensel Tavan Fanı Uzaktan Kumanda Kiti, Mini RF Kablosuz Denetleyici ve Alıcı Kitleri için Hunter / Harbor

2-Pack Küçük Boyutu Evrensel Tavan Fanı Uzaktan Kumanda Kiti, Mini RF Kablosuz Denetleyici ve Alıcı Kitleri için Hunter / Harbor

 
₺ 82.11

Sayısı
Emre için müsait

【Small Size】 : Küçük Boyutu alıcı, mini fan için Fit.Bu tavan vantilatörü uzaktan kiti, Hampton Bay, Harbor Breeze fanları, Westinghouse, Honeywell ve Diğer tanınmış markalar gibi neredeyse %98 normal tavan vantilatörleri ile özel olarak çalışır. 【4'Ü 1 Arada Çoklu İşlevler】 : Fan kontrolü için 4 ayrı düğme içerir : 3 hız (Yüksek/Orta/Düşük) ve kapalı; Zamanlama uzaktan ayarı ve kontrolü için 4 ayrı düğme : 1 H, 2 H, 4 H, 8 H; Işık açma / kapama kontrolü için 1 düğme (hayır karartma). 【BİP sesi AÇMA / KAPAMA AYARI】 : Uzaktan kumandadaki "DURDUR" düğmesine basın ve basılı tutun, bip sesini açabilir veya kapatabilir.Varsayılan ayar bip açık'tır.Bip sesini istediğiniz zaman açabilir veya kapatabilirsiniz. 【ADVANCED TECHNOLOGY】 : Yumuşak anahtarı ve Sıfır çapraz algılama technology.No zaman gecikmesi, Anahtar elektrik arkı yok, Ani akım yok.Büyük güvenilirliği artırmak.Çoklu fanlar uygulamasında pın kodlarının seçilmesini gerektirmez, uzaktan kumanda ve alıcı fabrikada eşleştirilmiştir.Yeni teknoloji, tavan vantilatörü uzaktan kumanda kitlerinin daha güvenli ve uzun ömürlü olmasını sağlar. 【12 AY KALİTE GARANTİSİ】 : 30 gün tam iade, 12 ay garanti ve 365 gün teknik destek.ÖNEMLİ NOTLAR : 1. Alıcıyı takmak için fanınızın kanopisinde yeterli alan olduğundan emin olmak için lütfen alıcının boyutunu dikkatlice kontrol edin. 
2. Mekanik röle yok, Elektrik arkı yok, Ani akım yok, Sıfır çapraz algılama teknolojisi3. Sadece ışığı açabilir / kapatabilir, karartma yapmaz; ve fanı düşük/ orta/ yüksek hıza çevirin. 
4. Alıcının ters işlevi yoktur. 
5.Bip sesi her zaman uzaktan kumandayla açılabilir veya kapatılabilir. 
 Ürün özellikleri : Çalışma gerilimi : 110 V-220 V Maksimum Yük Güç : 150 W / 10 A için tavan fanı : 150 W / 10 A için led ışık Bekleme Güç tüketimi : .


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif