• Satış
  • Son
GYZX Altın Parti Sofra Seti Parti Masa Dekorasyon Plastik Bıçak Çatal Kaşık Plaka Düğün Doğum Günü Parti Malzemeleri (Renk: A)

GYZX Altın Parti Sofra Seti Parti Masa Dekorasyon Plastik Bıçak Çatal Kaşık Plaka Düğün Doğum Günü Parti Malzemeleri (Renk: A)

 
₺ 1195.14

Sayısı
Emre için müsait

[Paket içeriği] Paketimiz, platin plastik tabaklar, altın plastik gümüş eşyalar, altın plastik bardaklar ve peçeteler dahil olmak üzere günlük yemekler için gerekli bir dizi ürün içerir.Ürün sağlam ve dayanıklıdır, yemek ve yemek için en iyi seçimdir. [Paket içeriği] Paketimiz, platin plastik tabaklar, altın plastik gümüş eşyalar, altın plastik bardaklar ve peçeteler dahil olmak üzere günlük yemekler için gerekli bir dizi ürün içerir.Ürün sağlam ve dayanıklıdır, yemek ve yemek, Parti için en iyi seçimdir. [Herhangi bir fırsat için uygun] Bu altın kaplama plastik sofra takımlarını ve altın bardakları kullanmak partinizi daha zarif hale getirecek ve high-end.no sahne ne olursa olsun, parti, aile yemeği, düğün, barbekü, doğum günü, Cadılar Bayramı gibi kullanabilirsiniz. [Paket içeriği] Paketimiz, platin plastik tabaklar, altın plastik gümüş eşyalar, altın plastik bardaklar ve peçeteler dahil olmak üzere günlük yemekler için gerekli bir dizi ürün içerir.Ürün sağlam ve dayanıklıdır, yemek ve yemek için en iyi seçimdir.[Paket içeriği] Paketimiz, platin plastik tabaklar, altın plastik gümüş eşyalar, altın plastik bardaklar ve peçeteler dahil olmak üzere günlük yemekler için gerekli bir dizi ürün içerir.Ürün sağlam ve dayanıklıdır, yemek ve yemek, Parti için en iyi seçimdir.[Herhangi bir fırsat için uygun] Bu altın kaplama plastik sofra takımlarını ve altın bardakları kullanmak partinizi daha zarif hale getirecek ve high-end.no sahne ne olursa olsun, parti, aile yemeği, düğün, barbekü, doğum günü, Cadılar Bayramı gibi kullanabilirsiniz.Şartname : Renkler : Beyaz, siyahmalzeme : gıda sınıfı plastikboyutu : 7.5 in, 10.25 in, 10ozkullanıcı sayısı : 10okullar : düğünler, doğum günü partileri, restoran büfeleri, kamp, Şükran Günü, Noel, Yeni Yıl, vb.Özellikler : yeniden kullanılabilir2. Lütfen sağlıklı günlük kullanımınız için kullandıktan sonra çatal bıçak takımını temizleyin ve kurulayın, Dayanıklılığı için kuru bir yerde saklayın.


Daha fazla bilgi

Colors:
White, Black
Material:
food grade plastic
Size:
7.5 in, 10.25in, 10oz
Number of users:
10
Occasions:
weddings, birthday parties, restaurant buffets, camping, Thanksgiving, Christmas, New Year, etc.
Features:
reusable
2. Please clean and dry the flatware set after using for your healthy daily use, Stored in dry place for its durability :

Kategorisinde en iyi teklif