• Satış
  • Son
Duvara Monte Depolama Raf, Banyo Organizatör Tutucu, Köşe Duş Caddy Duş Köşe Raf, Depolama Raf için Tuvalet Konteyner için Banyo(Yumruk)

Duvara Monte Depolama Raf, Banyo Organizatör Tutucu, Köşe Duş Caddy Duş Köşe Raf, Depolama Raf için Tuvalet Konteyner için Banyo(Yumruk)

 
₺ 49.77

Sayısı
Emre için müsait

Duvara montaj montajı, kolay montaj için gerekli tüm parçalarla birlikte gelir.İçi boş tasarım aşırı suyu boşaltır ve malzemeyi kuru tutar.Güçlü depolama fonksiyonu, banyo alanından tasarruf sağlar ve yüz temizleyici, cilt kremi losyonu, sabun ve diş macunu gibi birçok şeyi tutar.Banyo alanından tam olarak yararlanır ve tezgahınızı düzenli ve düzenli tutar.Pürüzsüz kenarlara zarar vermek için endişelenmeyin, ellerinizi çizecektir.Özellik : 1. Duvara montaj montajı, kolay montaj için gerekli tüm parçalarla birlikte gelir.2. Güçlü depolama fonksiyonu, banyo alanından tasarruf sağlar ve yüz temizleyici, cilt kremi losyonu, sabun ve diş macunu gibi birçok şeyi tutar.3. Pürüzsüz kenarlara zarar vermek için endişelenmeyin, ellerinizi çizecektir.4. Banyo alanından tam olarak yararlanır ve tezgahınızı düzenli ve düzenli tutar.5. İçi boş tasarım aşırı suyu boşaltır ve malzemeyi kuru tutar.6. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmış, korozyona dayanıklı ve kullanımda dayanıklı.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Banyo Köşe Rafstyle : Delme Tipi, Ücretsiz-Delme Tipi(Isteğe Bağlı) Malzeme : Paslanmaz çelikyüzey İşleme : cilarenk : resimde gösterildiği gibiboyutu : Resimde gösterildiği gibiağırlık : Yaklaşık.280g ~ 292g / 9.9 oz~10.3 oz Bearing : 10kg / 22.05 lb Layer : 1 Style : Modern ve basitpaket Listesi : 1 x Banyo Köşe Rafı1 x Vida Çantası1 x Banyo Köşe Rafı1 x Vida Çantası1 x Tırnaksız Yapıştırıcı4 x Yardımcı yapıştırıcınot : 1. Izin lütfen 0-1 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.


Daha fazla bilgi

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bathroom Corner Shelf
Style:
Punching Type, Free-Punching Type(Optional)
Material:
Stainless Steel
Surface Treatment:
Polishing
Color:
As shown in the picture
Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx.280g~292g/9.9oz~10.3oz
Bearing:
10kg/22.05lb
Layer:
1
Style:
Modern and simple
Package List:
1 x Bathroom Corner Shelf :
1 x Bag of Screw :
1 x Bathroom Corner Shelf :
1 x Bag of Screw :
1 x Nail-free Glue :
4 x Auxiliary Sticker :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Kategorisinde en iyi teklif