• Satış
  • Son
Kakaco Pembe Mat takma tırnak Ipuçları Tam Kapak Akrilik Yanlış Çivi Punk Parti Porm Klip Tırnak Kadınlar ve Kızlar için(24 Adet)

Kakaco Pembe Mat takma tırnak Ipuçları Tam Kapak Akrilik Yanlış Çivi Punk Parti Porm Klip Tırnak Kadınlar ve Kızlar için(24 Adet)

 
₺ 19.98

Sayısı
Emre için müsait

Güvenli Malzemeler : Yanlış çivi toksik Olmayan akrilik tarafından yapılır,çevre koruma, Kullanım tırnak sticker, el incitme, uzun bir süre sürebilir.Boyutu : 24 pcs takma tırnak ve 12 farklı boyutları,1 pcs tırnak törpüsü ve 3 pcs tutkal çıkartmalar ile(HİÇBİR TUTKAL).En uygun sahte tırnakları kendiniz seçebilirsiniz.Herhangi bir uzunluğu ve şekli gerektiği gibi kolayca kesin.Benzersiz tasarım : Tırnaklarınıza mükemmel ve lüks bir görünüm kazandırır.Tırnak modanız için mükemmel bir seçim, Sevdikleriniz için harika bir hediye fikri ve Düğün, parti veya hafta sonu randevuları için kendi tırnaklarınızı tasarlayın.Kullanışlı ve Verimli : Desenli sahte tırnaklar, salon dükkanında 30 dakika yerine evde 3 dakika uygulayın!.Dikkat : Sahte tırnaklar kullandığınızda, lütfen tırnaklarınızı temiz ve sağlıklı tutmak için parlatın.Lütfen gerçek rengin monitör rengi nedeniyle görüntüden biraz farklı olabileceğini unutmayın. Dear Sevgili arkadaşım, benim dükkana hoşgeldiniz. ♦ Ambalaj İçeriği : 1 PCS mini tırnak törpüsü 24 Pcs Farklı Boyutu Yanlış Çivi 1 levha (24 pcs)tırnak çıkartmalar (tırnak tutkal olmadan) ♦ Yanlış tırnak nasıl kullanılır : 1.Yanlış tırnakları daha iyi giyecek olan manikür çubuğu ile doğru bir uyum için kenarları ve kütikül alanını dosyalayın. 2.Tırnaklarınızı bir alkol ön pedi ile temizleyin, ardından istediğiniz zaman çok daha kolay çıkarabilirsiniz. 3.Her parmak için doğru tırnak boyutunu seçin,tırnaklara çıkartmalar uygulayın. 4.Sahte tırnakları takın ve 5 saniye boyunca üzerlerine bastırın. 5.Gerekirse yeni tırnaklarınızı kesin ve şekillendirin. Remove Kaldırmak için ipuçları : 1.Tırnaklarınızı 2 dakika ılık suya koyun, bu da tırnak etiketini daha kolay çıkaracaktır. 2.Do aniden çıkarmayın, bu da tırnak yüzeyinizde tırnak etiketlerinde bir iz bırakabilir. Specification Şartname(Genişlik) : 1.8 cm*2 adet,1.7 cm*2 adet,1.6 cm*2 adet,1.5 cm*2 adet 1.4 cm*2 adet,1.3 cm * 2 adet, 1.2 cm*2 adet, 1.1 cm * 2 adet 1.0 cm * 2 adet, 0.9 cm*2 adet, 0.8 cm * 2 adet, 0.7cm * 2 adet : Diğer özel stil yanlış tırnak mı arıyorsunuz? Özel gününüz için benzersiz bir şey tasarlamama izin verin . Sadece gereksinimlerinizi içeren bir e-posta gönderin. Kakaco Dükkanını ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif