• Satış
  • Son
XZGDEN Brezilyalı Peruk Düz Kısa Bob Dantel ön peruk 13x4 Dantel Ön İnsan Saç Peruk Ön-koparıp ıle Bebek Saç Olmayan Remy (Renk:

XZGDEN Brezilyalı Peruk Düz Kısa Bob Dantel ön peruk 13x4 Dantel Ön İnsan Saç Peruk Ön-koparıp ıle Bebek Saç Olmayan Remy (Renk:

 
₺ 108.60

Sayısı
Emre için müsait

??Kalite : Elastik ve Nefes alabilen ağa sahip ıslak ve dalgalı insan saçı Perukları, başınız için rahat olacaktır.İstediğiniz gibi boyanabilir,ağartılabilir,vurgulanabilir,kıvrılabilir,düzeltilebilir ve şekillendirilebilir. ??Hızlı Teslimat : 7-13 Gün DHL global Nakliye Uygulanabilir, 24 Saat Müşteri Hizmetleri Her Zaman Sizi Bekliyor.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve memnun kalana kadar size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. ??Malzemeler : 100 % İşlenmemiş Brezilyalı İnsan Saç Peruk, en kaliteli, kesim genç donör, ön-koparıp ile bebek saç doğal saç çizgisi, Yumuşak Ve Pürüzsüz, Sağlıklı Doku ve İyi Koku ve Hiçbir Arapsaçı ve Hiçbir Dökülme ve Hiçbir Lices. ??Avantajı : Uygun fiyat, önceden koparılmış doğal saç çizgisi, pürüzsüz ve yumuşak, dokunma ve dolaşmayan, istediğiniz gibi ağartılmış,boyalı, kıvrılmış düzleştirilebilir. ??Durumlar : Kızlar ve kadınlar için Partiler, Düğün, Alışveriş, Konserler, İş yeri veya sadece Günlük Kullanım gibi farklı vesilelerle giymek için uygundur.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif