• Satış
  • Son
Diş Leke Silgi, Tartar Kaldırmak Yıkanabilir Diş Leke Çıkarıcı Ergonomi Taşınabilir Kullanımlık Diş Temizleme için(yeşil)

Diş Leke Silgi, Tartar Kaldırmak Yıkanabilir Diş Leke Çıkarıcı Ergonomi Taşınabilir Kullanımlık Diş Temizleme için(yeşil)

 
₺ 20.97

Sayısı
Emre için müsait

Ergonomik sap tasarımını benimser, böylece ellerinizle kolayca tutulabilir ve kayması kolay değildir.Kolu yüksek kaliteli ABS malzeme, istikrarlı ve dayanıklı, uzun bir süre için kullanılabilir.Hafif ve taşınabilir, kolayca cebinize koyabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir, bu diş leke çıkarıcıyı temizledikten sonra birçok kez kullanabilirsiniz.Diş leke çıkarıcı, günlük yiyecek ve içeceklerin neden olduğu tartar ve plağı çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır.Özellik : 1. Diş leke çıkarıcı, günlük yiyecek ve içeceklerin neden olduğu tartar ve plağı çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır.2. Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir, bu diş leke çıkarıcıyı temizledikten sonra birçok kez kullanabilirsiniz.3. Ergonomik sap tasarımını benimser, böylece ellerinizle kolayca tutulabilir ve kayması kolay değildir.4. Kolu yüksek kaliteli ABS malzeme, istikrarlı ve dayanıklı, uzun bir süre için kullanılabilir.5. Hafif ve taşınabilir, kolayca cebinize koyabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.Uygulama Metodu : Leke çıkarıcıyı kullanmadan önce dişlerinizi ve diş etlerinizi iyice fırçalayın.Dişlerin lekeli bölgelerini nazikçe ve eşit bir şekilde ovalamak ve sürtünme hareketini ve yönünü düzenli olarak değiştirmek için temizleme kafasını kullanın.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Diş Leke Çıkarıc Imalzeme : ABS Handle Function : Tartar Kaldırmak Neden Günlük Yiyecek ve İçecekler.Paket listesi : 1 x Diş lekesi Remover Note : Normal şartlar altında, sadece haftada bir veya iki kez kullanın.Dişlerinizi temizlerken diş etlerinin konumuna dikkat edin, çünkü buradaki emaye dişlerin diğer kısımlarından daha incedir, temizlemek için aşırı güç kullanmayın.


Daha fazla bilgi

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Tooth Stain Remover
Material:
ABS Handle
Function:
Remove Tartar Caused by Daily Food and Beverages.
Package List:
1 x Tooth Stain Remover :
Under normal circumstances, only use once or twice a week. Pay attention to the position of the gums when cleaning your teeth, because the enamel here is thinner than other parts of the teeth, do not use excessive force to clean. :

Kategorisinde en iyi teklif