• Satış
  • Son
Homyl Karanfil Çiçek Çelenk Çelenk Dekorasyon Partisi için Yapay Ön Kapı Çelengi-Pembe

Homyl Karanfil Çiçek Çelenk Çelenk Dekorasyon Partisi için Yapay Ön Kapı Çelengi-Pembe

 
₺ 158.97

Sayısı
Emre için müsait

* Birçok yerde kapalı veya açık, Uygun kullanılan, çok yönlü bir dekorasyon aksesuar yapma. * Yapay yeşil yapraklar çelenk, son derece simüle çiçekler, karşılaştırılabilir taze çiçekler, iyi dekorasyon effec. * Kalp şeklinde karanfil şerit duvar asılı çelenk , güzel yaprak ve çiçek, rahat renk ve doğal şekli ile.Ön kapıda göze çarpan bir şekilde asılı, canlılık dolu tutkuyu sembolize ediyor. * Noel partisi, düğün, yatak odası, bahçe, balkon, salıncak standı, alışveriş merkezleri, merdiven ve diğer birçok dekorasyon için bu zarif çelenk.Aile, arkadaşlar ve iş arkadaşları için mükemmel bir hediye. * İpek çiçekten yapılmış,solmaz, güzel, canlı ve gerçekçi.hafif ve gerçekçi tasarım, tüm yıl boyunca evi hayat dolu tutar.Açıklama : -Kalp şeklinde karanfil şerit duvar asılı çelenk,güzel yaprak ve çiçek , rahat renk ve doğal şekli ile.Ön kapıda göze çarpan bir şekilde asılı, canlılık dolu tutkuyu sembolize ediyor. - İpek çiçekten yapılmış, solmaz, güzel, canlı ve gerçekçi.hafif ve gerçekçi tasarım, tüm yıl boyunca evi hayat dolu tutar. - Yapay yeşil yaprak çelengi, son derece simüle edilmiş çiçekler, taze çiçeklerle karşılaştırılabilir, iyi dekorasyon efekti - İç veya dış mekanlarda kullanılabilir, Birçok yer için uygundur, bu da onu çok yönlü bir dekorasyon aksesuarı haline getirir. - Noel partisi, düğün, yatak odası, bahçe, balkon, salıncak standı, alışveriş merkezleri, merdiven ve diğer birçok dekorasyon için bu zarif çelenk.Aile, arkadaşlar ve iş arkadaşları için mükemmel bir hediye.Şartname : - Malzeme : İpek flower Size Grafik : Yükseklik : 35 cm/13.78 inchwidth : 25 cm/9.84 inch Package İçerir : 1 Parça Wreath Note : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!3. Size harika bir çevrimiçi alışveriş diliyorum!Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.


Daha fazla bilgi

- Material:
Silk flower
Size Chart:
Height:
35cm/13.78inch
width:
25cm/9.84inch
Package Includes:
1 Piece Wreath :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kategorisinde en iyi teklif