• Satış
  • Son
flydragon Rahat Silikon Tam Kapak Sistemi ile Ayarlanabilir Kafa Bandı Yüz Kapak Cihazı Uyku Sistemi için Burun, S

flydragon Rahat Silikon Tam Kapak Sistemi ile Ayarlanabilir Kafa Bandı Yüz Kapak Cihazı Uyku Sistemi için Burun, S

 
₺ 179.97

Sayısı
Emre için müsait

【Farklı Yüz Şekilleri için uygundur】 L (büyük), M (orta), S (küçük).Ayarlanabilir ve rahat. 【Geniş Uygulama Yelpazesi】 Her türlü ev tipi ventilatör kullanıcısı, özellikle KOAH hastaları veya ağız solunumu kullanan kişiler için uygundur. 【Malzeme】 Yumuşak ve sağlıklı silikon, rahat malzeme. 【Giymek Kolay】 Yüz kapağının takılması kolaydır, Sökülmesi kolaydır ve temizlenmesi kolaydır, hızlı serbest bırakma tokası, 360° döner dirsek. 【Yenilikçi Alın İnce ayarı】 Alın destek pozisyonları, çeşitli yüz yapıları, Geniş alın yastığı için uygun, ince ayarlı olabilir, alın basıncını etkili bir şekilde azaltabilir ve konforu artırabilir.Ürün açıklamasıözelleştirme : Renk : şeffafboyutu : L (büyük), M (orta), S (küçük) Malzeme : Silika jelpaket Şunlardır : 1x Tam Kapak Sistemi ile strapnot : Tam Yüz Kiti fonksiyonu daha iyi nefes için olduğunu.Sağlığınız için lütfen düzenli olarak muhafaza ediniz (her hafta suyla yıkayınız ve altı ayda bir değiştiriniz).Maskenin servis ömrü genellikle 1-2'dir years.It düzenli olarak (haftada 2-3 kez) temiz su ile temizlenmesi ve doğrudan güneş ışığından kaçınılması önerilir.


Daha fazla bilgi

Color:
Transparent
Size:
L (large), M (medium), S (small)
Material:
Silica Gel
Package Include:
1x Full Cover System with Strap :
Note:
The function of Full Face Kit is for better breathing. For your health, please maintain it regularly (wash it with water every week and replace it every six months). :
The service life of the mask is generally 1-2 years. It is recommended to clean it regularly (2-3 times a week) with clean water and avoid direct sunlight. :

Kategorisinde en iyi teklif