• Satış
  • Son
Dikiş Pimleri, Dayanıklı DIY El Yapımı Renkli Düz Kafa Terzi Pimleri için Elbise Makinesi için Kumaşlar için Ev Dekorasyon Dikiş(Yay)

Dikiş Pimleri, Dayanıklı DIY El Yapımı Renkli Düz Kafa Terzi Pimleri için Elbise Makinesi için Kumaşlar için Ev Dekorasyon Dikiş(Yay)

 
₺ 129.60

Sayısı
Emre için müsait

Renkli düz kafa pimleri kumaşlar, ev dekorasyon dikişi, çok pratik için çok uygundur.Şeffaf plastik kutu ile donatılmış, saklanması kolay, her yere taşıyabilirsiniz.Özel olarak tasarlanmış, düz başlı düz iğneler çeşitli renklerde düz şekillerde tasarlanmıştır.Dikiş yaparken, kontrol etmeniz ve size kolaylık sağlamanız için uygun olan düz kafa tasarımı açıktır.Baş dikiş pimi, güçlü ve dayanıklı, bükülmesi ve oksitlenmesi kolay olmayan kaliteli paslanmaz çelik telden yapılmıştır.Bu iğneler projeleri, süslemeleri, düğünleri, partileri, el sanatlarını, dikişleri, dikişleri, nakışları vb.Dikmek için kullanılabilir.Özellik : 1. Baş dikiş pimi, güçlü ve dayanıklı, bükülmesi ve oksitlenmesi kolay olmayan kaliteli paslanmaz çelik telden yapılmıştır2. Şeffaf plastik kutu ile donatılmış, saklanması kolay, her yere taşıyabilirsiniz3. Renkli düz kafa pimleri kumaşlar, ev dekorasyon dikişi, çok pratik4 için çok uygundur. Bu iğneler projeleri, süslemeleri, düğünleri, partileri, el sanatlarını, dikişleri, dikişleri, nakışları vb.Dikmek için kullanılabilir.5. Özel olarak tasarlanmış, düz başlı düz iğneler çeşitli renklerde düz şekillerde tasarlanmıştır.Dikiş yaparken, kontrol etmeniz ve size kolaylık sağlamanız için uygun olan düz kafa tasarımı açıktır.Spesifikasyon : Öğe Türü : Dikiş iğneleri Spesifikasyon : Bir kutu (100 adet dahil) Malzeme : Paslanmaz çelik, plastikürün işlevi : Ev Paket Listesi : 100 x Dikiş İğnesi.


Daha fazla bilgi

Item Type:
Sewing Pins
Specification:
One box (including 100pcs)
Material:
Stainless steel, plastic
Product function:
Household
Package List:
100 x Sewing Pins :

Kategorisinde en iyi teklif