• Satış
  • Son
MEİLİYA kadın Atletik Yol koşu ayakkabıları Hafif Nefes Kaymaz koşu yürüyüş ayakkabısı Spor Tenis spor ayakkabı Bıçak Tipi Moda

MEİLİYA kadın Atletik Yol koşu ayakkabıları Hafif Nefes Kaymaz koşu yürüyüş ayakkabısı Spor Tenis spor ayakkabı Bıçak Tipi Moda

 
₺ 89.97

Sayısı
Emre için müsait

ithal taban. 【KADIN YOL KOŞU ayakkabıları】 : Benzersiz petek taban, ayaklarınızı dengeli ve kaymaz tutar, basıncı azaltır ve güvenli bir şekilde yürümek için çekişi artırır. 【KADIN HAFİF NEFES ALABİLEN yürüyüş ayakkabıları ÜST MARTERİAL】 : Üst kısım nefes alabilen uçan dokuma kumaştan yapılmıştır ve alev tasarımı tüm ayakkabı çiftini daha serin ve şık hale getirmek için kullanılır.Taban, dayanıklı ve giyilmesi kolay en popüler alev şeklindeki taban tasarımıdır.Bu rahat bir moda yürüyüş ayakkabısı.Seçtiğiniz için 12 renk vardır, hangi tamamen tarzınızı tatmin edebilir. 【KADIN BIÇAK TİPİ MODA SPOR AYAKKABI MESH VAMP】 : Ultra yumuşak nefes alabilen örgü vamp yumuşak ve rahat, hava geçirgenliği, her yorucu egzersizinizden sonra ayaklarınızı serin ve kuru tutun. 【OCCASİONS】 : Rahat, tenis, yürüyüş, koşu, koşu, eğitim, eğitim, spor, kapalı, açık, seyahat, eğlence, egzersiz, alışveriş basketbol, kamp, ve böylece. 【COOL VE ŞIK DIŞ SHAPE】 The şık ve çeşitli renk düzeni size nihai bir görsel deneyim getiriyor, dantel up tasarım koymak kolay ve kapalı.Serin ve şık alev bıçağı stili ayakkabıları en üst seviyeye çıkarır ve herhangi bir kıyafetle eşleşebilir.
MEİLİYA, modayı ve rahatlığı takip eden bir ayakkabı markasıdır.
➤ S1 : Bu kadın moda spor ayakkabılarının boyutunu nasıl seçebilirim ?
Ayak uzunluğunuza ve genişliğinize göre boyutu seçebilirsiniz.ayrıca sipariş vermeden önce bize soruşturma yapabilirsiniz.
Hafta sonu için 12 saat 24 saat içinde e-postaya cevap vereceğiz.
➤ S2 : Bu kadın koşu ayakkabısını satın aldıktan sonra ayakkabıları ne zaman alacağım?
Ayakkabıları her zamanki gibi 2-3 hafta içinde alabilirsiniz.daha hızlı nakliye de mevcuttur, soruşturma için lütfen bizimle iletişime geçin.
size S3 : Boyut uymuyorsa veya bu kadın yürüyüş ayakkabılarının kalite sorunu varsa ne yapmam gerekir?
Sipariş vermeden önce bize bir öneri alırsanız, boyutu size ücretsiz olarak değiştireceğiz.
Ve kalite sorunu onaylanırsa ayakkabıları sizin için değiştireceğiz.
flame S4 : Bu alev bıçağı tipi spor ayakkabılarını iade etmek istersem ne yapmam gerekir?
Herhangi bir sorun için öncelikle bizimle irtibata geçiniz, biz bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.hala bir iade talebiniz varsa, stoklarımıza geri iade edebilirsiniz.
MEİLİYA AYAKKABILARI, TÜM ÖNEMLİ ANINI SÜSLE.
.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif