• Satış
  • Son
YMXDHZ Retro hazine sandığı Kilidi ıle Vintage ahşap saklama kutusu Antika Tarzı Takı Organizatör Depolama (Boyut: 7. 09x4. 33x3.

YMXDHZ Retro hazine sandığı Kilidi ıle Vintage ahşap saklama kutusu Antika Tarzı Takı Organizatör Depolama (Boyut: 7. 09x4. 33x3.

 
₺ 85.80

Sayısı
Emre için müsait

Mücevher kutusu el yapımıdır ve çok katmanlı çevre koruma ahşap levhası için preslenmiştir.En sevdiğiniz küçük eşyaları, mücevherleri veya kendi sırrınızı, kilitlenebilir tasarımınızı, güvenli ve pratik bir şekilde saklayabilirsiniz.Antika bakır renkli kilitli retro hazine sandığı evinizi harika bir klasik bırakabilir atmosphere.It takı, oyuncak, kozmetik, cep telefonları, kulaklık kabloları/telleri, kırtasiye vb.Saklamak için güzel bir kutu olacaktır.Harika bir hediye olmak veya evinizi, ofisinizi dekore etmek için güzel bir kutu.Mücevher kutusu el yapımıdır ve çok katmanlı çevre koruma ahşap levhası için preslenmiştir.En sevdiğiniz küçük eşyaları, mücevherleri veya kendi sırrınızı, kilitlenebilir tasarımınızı, güvenli ve pratik bir şekilde saklayabilirsiniz.Antika bakır renkli kilitli retro hazine sandığı evinizi harika bir klasik bırakabilir atmosphere.It takı, oyuncak, kozmetik, cep telefonları, kulaklık kabloları/telleri, kırtasiye vb.Saklamak için güzel bir kutu olacaktır.Harika bir hediye olmak veya evinizi, ofisinizi dekore etmek için güzel bir kutu.Özellikler : Stil : Klasik Avrupa tarzı.Fonksiyon : Sahne, depolama, hediyeler.Renk : kırmızımalzeme : Kompozit ahşap ve Paslanmaz çelik.Boyutu : Küçük (S) : 18x11x10 cm/7.09x4. 33x3. 94 inç.Büyük (L) : 22x15x13.5 cm/8. 66x5. 91x5. 31 inç.Paket içeriği : 1 x Retro saklama kutusunotlar : 1.(Sadece ana ürünleri satmak, diğer ürünleri değil) 2. Manuel ölçüm gerekli olduğundan, lütfen 1-3 cm boşluk bırakın.3. Ekran farklılıkları nedeniyle, renk beklenen renkten biraz farklı olabilir, lütfen izin verin.Hatırlatmak : Ambalajı aldıktan sonra, lütfen ambalajı ve ürünü dikkatlice kontrol edin.Alınan öğe kusurlu ise veya herhangi bir sorunuz varsa, sorunu çözmek için lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Biz en kısa sürede cevap ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden geleni yapacağız!Herhangi bir şifoniyer, başucu masası, Pratik hediyeler Anneler Günü Şükran Günü Noel Doğum Günü veya herhangi bir fırsat için güzel hediyeler için uygundur.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif