• Satış
  • Son
Zerodıs Saç alet düzenleyici, duvara Monte Saç Kurutma makinesi Tutucu Yenilikçi Pas Geçirmez Ev için Otel için Banyo(Mavi)

Zerodıs Saç alet düzenleyici, duvara Monte Saç Kurutma makinesi Tutucu Yenilikçi Pas Geçirmez Ev için Otel için Banyo(Mavi)

 
₺ 49.17

Sayısı
Emre için müsait

BASİT KULLANIM YÖNTEMİ Kurulumu kolay, kurulumu çok kolay olan güçlü bir çıkartma ile donatılmıştır, bu da eşyalarınızı duvara sabit bir şekilde sabitlemenize yardımcı olabilir.BİLİMSEL tasarım Düzgün yapısı, büyük bir depolama kapasitesine sahiptir ve tarak ve fırça ayrı olarak yerleştirilir, bulunması kolaydır.YÜKSEK KALİTELİ MALZEME Dayanıklı plastik malzemeden yapılmış, dayanıklı, pas geçirmez, kolay temizlenebilir ve uzun ömürlüdür.DUVARA monte tasarım Yerden tasarruf sağlar, ekstra yer kaplamadan banyo veya dolap duvarına monte edilebilir ve daha geniş bir faaliyet yelpazesine sahip olmanızı sağlar.ÇOK FONKSİYONLU tasarım Tüm saç bakım aletlerini, termal şekillendirme aletlerini ve saç kurutma makinesini önleyebilir ve eksiksiz bir alet rafına sahip olmanıza yardımcı olabilir.Özellik : 1. ÇOK FONKSİYONLU tasarım Tüm saç bakım aletlerini, termal şekillendirme aletlerini ve saç kurutma makinesini önleyebilir ve eksiksiz bir alet rafına sahip olmanıza yardımcı olabilir.2. BİLİMSEL tasarım Düzgün yapısı, büyük bir depolama kapasitesine sahiptir ve tarak ve fırça ayrı olarak yerleştirilir, bulunması kolaydır.3. DUVARA monte tasarım Yerden tasarruf sağlar, ekstra yer kaplamadan banyo veya dolap duvarına monte edilebilir ve daha geniş bir faaliyet yelpazesine sahip olmanızı sağlar.4. BASİT KULLANIM YÖNTEMİ Kurulumu kolay, kurulumu çok kolay olan güçlü bir çıkartma ile donatılmıştır, bu da eşyalarınızı duvara sabit bir şekilde sabitlemenize yardımcı olabilir.5. YÜKSEK KALİTELİ MALZEME Dayanıklı plastik malzemeden yapılmış, dayanıklı, pas geçirmez, kolay temizlenebilir ve uzun ömürlüdür.Şartname : Öğe Türü : Saç Kurutma Makinesi tutucumalzeme : Plastikağırlık : Yaklaşık. 310g / 10.9 oz Features : Organize etmek kolay, Büyük Depolama Alanı Paket Listesi : 1 x Saç Kurutma Makinesi Tutucu1 x Stickers2 x Sopa Kanca1 x Sopa Kağıt1 x Fiş Tutucu.


Daha fazla bilgi

Item Type:
Hair Dryer Holder
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 310g / 10.9oz
Features:
Easy to Organize, Large Storage Space
Package List:
1 x Hair Dryer Holder :
1 x Stickers :
2 x Stick Hook :
1 x Stick Paper :
1 x Plug Holder :

Kategorisinde en iyi teklif