• Satış
  • Son
DELİKLİ Küllük Seramik Küllük Kapaklı Retro Nostaljik Küllük Ev ofis dekorasyonu Masaüstü Sigara kül tablası Rüzgar Geçirmez

DELİKLİ Küllük Seramik Küllük Kapaklı Retro Nostaljik Küllük Ev ofis dekorasyonu Masaüstü Sigara kül tablası Rüzgar Geçirmez

 
₺ 130.50

Sayısı
Emre için müsait

【 MÜKEMMEL BOYUT VE İŞÇİLİK】 küllük, sigara külü tutmak için büyük kapasiteye sahiptir, ancak taşınabilirliğini hiç etkilemez .Zarif şekiller ve canlı renkler çok modern ve şık görünür ve her iç veya dış dekorasyona mükemmel uyum sağlar ve güzel bir masa dekorasyonu olarak kullanılabilir. * Uygulama : Güzel, ev, ofis, otel, bar, KTV, kahve dükkanı, mutfak, restoran, parti, terasta kullanılabilir. * Oluk tasarımı : U-şekilli oluk tasarımı sigara yerleştirmek için uygundur. * Dekorasyon : Güzel küllük sadece kül ve sigara izmaritlerini tutmak için kullanılamaz, aynı zamanda pratik olan ve masaüstünüze güzel sanatsal dekorasyon getiren bir süs olarak da kullanılabilir. *Büyük kapasiteli ve kolay temizlenebilir : Bu derin kül tablası geniş bir tabana sahiptir ve çok fazla kül tutabilir. 【WİDELY USDE】 The Rüzgar Geçirmez küllük yatak odası için uygundur, oturma odaları, balkonlar, dışında, bar, teras, şirket, cafe, otel.Sigara kokusunun havada yüzmesini etkili bir şekilde önleyin, Rüzgarda sigara külü çırpınmadı.Evinizi daha da büyütün comfortable.At aynı zamanda, küllük aynı zamanda aile veya arkadaşlar için yaratıcı bir doğum günü hediyesidir.Ürün Adı : Küçük Wukong kül tablasımalzeme : Reçinecraft : handmade Specification : 16 * 12cm Style : retro nostaljik İpuçları : *Nakliye sırasında hasar görmemesi için, Wukong süsleri ayrı olarak paketlenecek ve sevk edilecektir.Müşteriler malları aldıktan hemen sonra bunları kurabilir ve takabilirler.*Bu dükkandaki ürünlerin hepsi el yapımı ve ayni.Ekipmanın şekli, boyutu ve rengi gerçek ürüne tabidir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen çevrimiçi müşteri hizmetlerine başvurun.* Porselen kırılgan bir üründür.Lütfen kullanırken ve saklarken dikkatli olun.Keskin nesnelerle çizikler kaçınılmaz olarak iz bırakacak ve görünümü etkileyecektir.


Daha fazla bilgi

16 * 12cm :
Style:
retro nostalgic
*In order to avoid damage during transportation, the Wukong ornaments will be packaged and shipped separately. Customers can install and fit them immediately after receiving the goods. :
*The products in this shop are all handmade and in kind. The shape, size and color of the equipment are subject to the actual product. If you have any questions, please contact online customer service. :
*Porcelain is a fragile product. Please be careful when using and storing. Scratches with sharp objects will inevitably leave marks and affect the appearance. :

Kategorisinde en iyi teklif