• Satış
  • Son
Kablo Tutucu, iş için ev için Güç Şeridi Fiksatör kullanımı pratik

Kablo Tutucu, iş için ev için Güç Şeridi Fiksatör kullanımı pratik

 
₺ 26.37

Sayısı
Emre için müsait

Yatay ve sağlam bir şekilde yapıştırılabilir, farklı ihtiyaçlara göre monte edilebilir ve geniş bir kullanım alanına sahiptir. 360° dönebilen, herhangi bir açı yerleşimini destekler, güçlü uygulanabilirlik, organize edilmesi ve saklanması kolaydır.Soket organizatör, iki-in-one tasarım, saklamak için uygun güç şeritleri, teller, kablolar, fişler, etc.It sarılabilir ve ekstra iplik sarılabilir ve düzenli ve düzenli tutmak için saklanabilir.Tırnaksız kurulumu destekleyin ve yapışkan koruyucu film duvara yapıştırmak için soyulabilir.Özellik : 1. Soket düzenleyici, ikisi bir arada tasarım, güç şeritlerini, kabloları, kabloları, fişleri vb.Saklamak için uygundur.2. Yatay ve sağlam bir şekilde yapıştırılabilir, farklı ihtiyaçlara göre monte edilebilir ve geniş bir kullanım alanına sahiptir.3. 360° dönebilen, herhangi bir açı yerleşimini destekler, güçlü uygulanabilirlik, organize edilmesi ve saklanması kolaydır.4. Sarılabilir ve ekstra iplik sarılabilir ve düzenli ve düzenli tutmak için saklanabilir.5. Tırnaksız kurulumu destekleyin ve yapışkan koruyucu film duvara yapıştırmak için soyulabilir.Şartname : Öğe Türü : Soket Sticker Material : ABSColor : Pembe Ağırlık : Yaklaşık. 70g / 2.5 ozürün Boyutu : Yaklaşık. 14x4x2. 3 cm / 5.5x1.6x0.9 İnçkurulum Yöntemi : 1. Duvarı temizleyin2. Yapışkan koruyucu filmi yırtın3. Duvara yapıştırın ve sıkıca bastırın4. Güç şeridini tutucuya takınmermer, seramik karo, cam vb.Gibi pürüzsüz ve düz malzeme yüzeyleri için uygundur., toz bırakarak duvar, duvar kağıdı duvar uygulanamaz Paket Listesi : 2 x soket Sticker Note : 1. Izin lütfen 0-1 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.


Daha fazla bilgi

Item Type:
Socket Sticker
Material:
ABS
Color:
Pink
Weight:
Approx. 70g / 2.5oz
Product Size:
Approx. 14x4x2.3cm / 5.5x1.6x0.9in
Installation Method:
1. Wipe the wall clean :
2. Tear off the adhesive protective film :
3. Stick to the wall and press firmly :
4. Attach the power strip to the holder :
Suitable for smooth and flat material surfaces such as marble, ceramic tiles, glass, etc., dust dropping wall, wallpaper wall are not applicable :
Package List:
2 x Socket Sticker :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Kategorisinde en iyi teklif