• Satış
  • Son
Jacksing Hafıza Kartı Adaptörü, Cep Telefonu için PC Laptop için LED Göstergeli 3'ü 1 Arada Kart Okuyucu Taşınabilir (Beyaz)

Jacksing Hafıza Kartı Adaptörü, Cep Telefonu için PC Laptop için LED Göstergeli 3'ü 1 Arada Kart Okuyucu Taşınabilir (Beyaz)

 
₺ 150.30

Sayısı
Emre için müsait

Gövde, güzel ve dayanıklı olan yüksek sıcaklığa dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır.Çok fonksiyonlu 3'ü 1 arada kart okuyucu, cep telefonu, bilgisayar ve mikro kart için kullanılabilir.Güvenlik kapağı tasarımı, USB arayüzünü uzun süre kullanım için hasar ve tozdan korur.LED gösterge tasarımı, kompakt ve hafif, taşıması ve saklanması kolaydır.Yüksek hızlı iletim ve birden fazla sistemle uyumludur. 1. Gövde, güzel ve dayanıklı olan yüksek sıcaklığa dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır.2. Yüksek hızlı iletim ve birden fazla sistemle uyumludur.3. Güvenlik kapağı tasarımı, USB arayüzünü uzun süre kullanım için hasar ve tozdan korur.4. LED gösterge tasarımı, kompakt ve hafif, taşıması ve saklanması kolaydır.5. Çok fonksiyonlu 3'ü 1 arada kart okuyucu, cep telefonu, bilgisayar ve mikro kart için kullanılabilir.


Daha fazla bilgi

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS Housing
Color:
Black, White (optional)
Card Slot:
SD+TF
Function:
Convenient multi-function data transmission
Size:
Approx. 6.6*0.7*1.6 cm / 2.6*0.3*0.6 in
Weight:
Approx. 8g
Package list:
1 * 3 in 1 Card Reader :

Kategorisinde en iyi teklif