• Satış
  • Son
Getno Takı saklama kutusu PU Tek Katmanlı Yaratıcı Taşınabilir takı saklama kutusu Küpe Küpe Yüzük Küçük Mücevher Kutusu (Renk:

Getno Takı saklama kutusu PU Tek Katmanlı Yaratıcı Taşınabilir takı saklama kutusu Küpe Küpe Yüzük Küçük Mücevher Kutusu (Renk:

 
₺ 82.32

Sayısı
Emre için müsait

Evin her yerinde görünen büyük ve dağınık parçaları ve parçaları çözebilecek mükemmel bir çözüm.Bu kutu ile her şey tek bir yerde yoğunlaşır ve hemen erişilebilir.Tekrar kullanılabilir, çevreyi kirletmez, nemli bir bezle temizlenmesi kolaydır.Daha gelişmiş bir kız veya bayanın doku mücevher kutusu.Kozmetik saklamak için çok uygundur, gibi : vakıf, göz farı, ruj, maskara, eyeliner, preslenmiş toz, oje, kuaförlük malzemeleri.Şarj cihazlarını saklamak için de uygundur, mobil bir tuvalet masası olabilir.Her yerde barışabilirsin.PU deri malzeme, dayanıklı.Düz renk tasarımı, basit ve şık.


Daha fazla bilgi

Material:
PU
Color:
Pink, Light Pink, Black, White
Size:
10x10x5.5cm/3.94x3.94x1.97in
Net weight:
120g
Notes:
1.Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2.Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Jewelry Box :

Kategorisinde en iyi teklif