• Satış
  • Son
FireTV Stick 4K Max/FireTV Stick 3. Nesil/FireTV Stick 4K/FireTV Stick Lite için 2 Paket Uzaktan Kapak - FireTVStick 2. ve 3.

FireTV Stick 4K Max/FireTV Stick 3. Nesil/FireTV Stick 4K/FireTV Stick Lite için 2 Paket Uzaktan Kapak - FireTVStick 2. ve 3.

 
₺ 29.97

Sayısı
Emre için müsait

(3.Nesil) Fire TV Sopa 4 K 2021 Max, Fire TV Sopa 2021 Sürümü (3. Nesil, Kolye Tasarım) Fire TV Sopa 4 K, (2. Nesil) Fire TV Stick 2020 Lite,Fire TV Sopa,Fire TV, Fire TV Küp Uzaktan Kumanda Vardır Fire Stick TV 2018-2021 Serbest Uzaktan kumanda ile Uyumlu yaygın Uyumluluğu : Silikon Kapak Kılıf.Uyumluluk Değil : Uzaktan Kumanda Kutusu Fire TV (1.ve 2. Nesil), Fire TV Stick (1. Nesil), Fire TV Edition akıllı TV Uzaktan Kumandası veya temel Fire TV Uzaktan Kumandası için uygun değildir.Ayrıca Insignia Fire TV ve Toshiba Fire TV Uzaktan Kumandası için uygun değildir.Fire TV omni serisi ve Fire TV 4 Serisi 4 K UHD Akıllı TV Uzaktan Kumandası için uygun değildir.Anti-kayıp Kordon tasarımı : Bu uzaktan kapak, anti-kayıp halatın entegre tasarım stilini benimser, böylece kullanmadığınız herhangi bir zamanda duvara veya TV'nin arkasına asabilirsiniz.Kaymaz tasarım : Bu Silikon kılıf içbükey dışbükey yüzey, kaymayı önleyici etkiyi arttırmak ve arkadaki tutuşu iyileştirmek için arkada kullanılır.Tam Erişim tasarımı : Bu Silikon Kapak, tüm bağlantı noktalarına, düğmelere ve işlevlere kolay erişim sağlar.Uzaktan kumandanız için maksimum koruma.Fire TV Stick (3. Nesil) 2021 Fire TV Stick 4 K Max 2021 Fire TV Stick 4 K Fire TV Stick Lite 2020 Fire TV Stick (2. Nesil) Fire TV Cube Fire TV (3. Nesil, Kolye Tasarımı).


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif