• Satış
  • Son
LXYFM Yaşlı Gözlükler, 1 Çift Elastisite Okuyucular, Anti-Blue-ray, Konfor Yaylı Menteşeli Çerçeve, Plastik Tapınaklar, (Renk:

LXYFM Yaşlı Gözlükler, 1 Çift Elastisite Okuyucular, Anti-Blue-ray, Konfor Yaylı Menteşeli Çerçeve, Plastik Tapınaklar, (Renk:

 
₺ 148.11

Sayısı
Emre için müsait

♥Lastik pedin tapınakları yüze yakındır ve çalışma sırasında düşmez. exercise.So rahat, neredeyse onu giydiğini unutacaksın. ♥Mavi ışık engelleme lenslerinden yapılmış, sadece kitap okumak için değil, aynı zamanda TV izlemek, bilgisayarlara ve akıllı telefonlara göz atmak için de gözlük. ♥Tüm gün dijital zamanın tadını çıkarın, gözlüklerimizin yardımıyla bu dijital çağda istediğinizi yapabilirsiniz. ♥Uzun süre kullanımdan sonra lens kaplamasının düşeceğinden endişelenmeyin, böylece mavi ışık korumasını zayıflatır. ♥En sevdiğiniz okuma noktasına bir çift yerleştirebilirsiniz, böylece istediğiniz zaman bulabilirsiniz.Yaşlı gözlük anti-kayıp cep telefonu okumalar kalabalık resin Suitable metal Lens malzeme erkek çelik deri anti-mavi ışık ultra-thin Product Açıklama : Çerçeve malzeme : : gözlük : unisex Package : 150 derece ~ 150 yaşında+200 derece 300 derece old Note 75 yıl+~70-75 yaşında 400 derece 350+65-69 yaşında derece ~ +55-59 yaşında+250 derece 39 yaşında~~+100 derece ~ Herengracht 13 yaşında-mavi okumalar glasses Readings gözlük derecesi ve yaş referans : 1 X anti içerir : Nedeniyle ekranın farkı, çekim açısı ve ışık, renk renk sapması olabilir; boyutu el ile ölçülür; kullanım sırasında, eğer herhangi bir e-posta ile herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçebilirsiniz varsa, ve 24 saat içinde size tatmin edici bir cevap verecektir biz her şeyi gerçek ürün tabi olan 1-3 mm lik bir hata, lütfen anlayın.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif